Groei met je bedrijf en creëer samen met ons extra banen in Zeeland

Werken aan jouw groeiambities samen met succesvolle Zeeuwse groeiondernemers en Dockwize? Het kan! Tijdens het Groeiprogramma van Dockwize. Ook gedeputeerde Jo-Annes de Bat van provincie Zeeland roept ondernemers op. Want groeiende bedrijven leveren extra banen op! Wij zoeken ambitieuze ondernemers in Zeeland die willen werken aan de groei van hun onderneming.

Maak jouw groeiambitie waar!

In de eerste 3 tot 4 maanden van het Groeiprogramma werk je aan (het opstellen, finetunen, toetsen en onderbouwen van) de strategie van je bedrijf en het startklaar maken van je organisatie.In de 9 maanden die daarop volgen moet de strategie tot in de haarvaten van de organisatie doorgevoerd worden én gaan leven bij alle medewerkers van het bedrijf. Hierbij profiteren deelnemers van de ervaringen van de ambassadeurs en groeiprogrammateam. De laatste 9 tot 12 maanden ligt de nadruk op borging, verdieping en klaarmaken voor de volgende groeifase en het op eigen krachten verder realiseren van strategie en groei. 

Is het programma iets voor mij? 

Twijfel je nog of het programma bij je past, of wil je eens vrijblijvend sparren over je groeiambitie of groeiknelpunten, vraag dan gratis gesprek aan met een van onze groeicoaches of ambassadeurs!

Gratis adviesgesprek! 

•••

Meld je aan voor de tweede editie van het groeiprogramma!

Aanmelden voor de tweede editie van het Groeiprogramma kan vanaf nu! We starten in oktober 2021. Check dockwize.nl/groei voor meer info en het aanmeldformulier.