De Accelerator is weer gestart met toffe concepten!

Het Acceleratorprogramma is weer gestart vandaag! De tweede editie van dit jaar. Een groep van gemotiveerde ondernemers met wie we de komende 12 weken aan de slag gaan. Ze werken toe naar een sterker verdienmodel, groeistrategie en gaan zich klaarmaken voor opschaling en financiering.

De deelnemers brengen toffe concepten in: virtuele tours voor de industrie, specialistische reinigingsmachines, hoofddraagconstructies met geïntegreerde gevels, duurzame chalets op maat en producten om een kwaliteitsslag te geven aan fotografen.

Versterk jouw ondernemingsplan Accelerator

Foto: deelnemers Accelerator edtie 2 van 2020

Over het Acceleratorprogramma

Het Accelerator programma brengt jouw onderneming in de ideale leeromgeving om te groeien. Je werkt in het programma aan het versterken van je verdienmodel, groeistrategie (marketing en sales) en bereid je onderneming voor op opschaling en financiering.

Ben jij klaar om jouw onderneming verder uit te bouwen en succesvol te maken? En wil jij vervolgstappen zetten om jouw ondernemingsplan uit te werken en te verbeteren? Doe dan mee aan het Accelerator programma van Dockwize en ga in 12 weken, samen met ons én andere ondernemers, aan de slag!

Deelnemers waarderen dit programma gemiddeld met een 9,3!

Naar programmainfo