[Webinar] Haal alles uit jouw markt

Volg het gratis webinar 'Haal alles uit jouw markt' door business coach Arne Hulstein. Vanaf 1 december 15:15 uur online, met een uur lang een live chat met Arne. Houd je kennis up-to-date, laat je inspireren en ga aan de slag met de tips & tricks!

Dockwize online kennissessies kennis inspiratie tips en tricks Haal alles uit jouw markt

Kijken wanneer het jou uitkomt!

Kijk de webinars en online kennissessies wanneer het jou uitkomt. De sessies blijven online beschikbaar. 

Live chat

Op de dag dat de video online komt is er één uur lang een live chat beschikbaar met de spreker uit de online sessie. Dit live-chatmoment vind je op de pagina van de online kennissessie/webinar.

Vragen over het onderwerp?

Heb je op een ander moment vragen? Stel ze via het contactformulier onder de video op de pagina van de sessie; jouw vraag gaat direct naar de spreker!

Verder met een verdiepingssessie

Wil je meer weten over het onderwerp na het zien van het webinar, heb je specifieke vragen waar je graag een keer mee aan de slag wil of vind je het leuk om een keer, samen met andere ondernemers, te sparren over het onderwerp samen met de spreker van de online kennissessie? Meld je dan aan voor een gratis verdiepingssessie bij Dockwize. Deze vindt altijd ongeveer 2 weken na het online komen van de video plaats. De datum hiervan vind je tevens op de pagina van de online kennissessie/webinar.

Volg het webinar/online kennissessie

  • Onderwerp: Haal alles uit je markt! | Spreker: Arne Hulstein, business coach Dockwize
  • Datum: dinsdag 1 december vanaf 15:15 uur online, met een uur lang live chat met Arne Hulstein!

Naar deze online sessie