Ondersteuning voor Zeeuwse horecaondernemers

Heb jij als ondernemer zicht op de toekomst van je horecabedrijf?

Er is voorlopig geen zicht op versoepeling van de maatregelen voor de horeca. Horecaondernemers worden daardoor zwaar getroffen. Om die ondernemers te ondersteunen biedt Dockwize een nieuwe editie van het SOS programma aan, speciaal voor de Zeeuwse horeca. SOS staat voor snel ondernemers support waarbij een team van experts met de horecaondernemer aan de slag gaat om niet alleen de crisis te overleven, maar er ook sterker uit te komen.

Het SOS programma van Dockwize, editie horeca is een intensief programma waarin jij als Zeeuwse horecaondernemer individueel wordt begeleid door een team van experts. Zij geven je in korte tijd inzicht in je huidige situatie, financiële mogelijkheden, geven je concrete handvatten en ideeën om de schade te beperken en bouwen samen met jou aan een positieve toekomst door middel van een concreet actieplan. 

SOS Dockwize editie horeca doe de check

Voor zowel horecaondernemers die nú op zoek zijn naar (acute) ondersteuning om te zorgen dat ze het hoofd boven water kunnen houden, als ondernemers die willen werken aan de toekomstbestendigheid van hun horecaonderneming! Voor deze editie van het programma werken we samen met Koninklijke Horeca Nederland (KHN).

Doe de SOS Check en ontdek hoe jij ervoor staat!