[video] SOS Dockwize mini docu Afl 3 • De deelnemers blikken terug en kijken positief vooruit!

SOS Dockwize editie 1 zit erop! De deelnemers blikken terug op het SOS programma. Het was intensief, niet altijd makkelijk om hun business draaiende te houden en hun manier van denken aan te passen, maar ze kijken positief vooruit!

SOS Dockwize is gestart met de tweede editie!

Wil jij net als de deelnemers uit editie 1 intensief begeleid worden door een team van experts, om niet alleen de crisis door te komen, maar er ook sterker uit te komen? Meld je dan aan voor de tweede editie van SOS Dockwize. Speciaal voor de Zeeuwse horeca. Meld je nu aan op dockwize.nl/sos

Over SOS Dockwize • editie Horeca

Het SOS programma van Dockwize, editie horeca is een intensief programma waarin jij als Zeeuwse horecaondernemer individueel wordt begeleid door een team van experts. Zij geven je in korte tijd inzicht in je huidige situatie, financiële mogelijkheden, geven je concrete handvatten en ideeën om de schade te beperken en bouwen samen met jou aan een positieve toekomst door middel van een concreet actieplan.

Voor zowel horecaondernemers die nú op zoek zijn naar (acute) ondersteuning om te zorgen dat ze het hoofd boven water kunnen houden, als ondernemers die willen werken aan de toekomstbestendigheid van hun horecaonderneming! Voor deze editie van het programma werken we samen met Koninklijke Horeca Nederland (KHN).

Meld je nu gratis aan!

 

•••

Ben je geen Zeeuwse horecaondernemer, maar heb je door de coronamaatregelen toch behoefte aan ondersteuning? Mail dan naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en we zullen kijken of we passende ondersteuning kunnen bieden!