Grensoverschrijdende innovatiekansen voor mkb/kmo in energie & klimaat

Er is 2,85 miljoen subsidie beschikbaar binnen het Crossroads2 Sustainable Energy programma voor innovatief mkb/kmo in de grensregio Vlaanderen-Nederland.

CrossRoads2 Sustainable Energy is een project binnen het Europese programma Interreg Vlaanderen-Nederland en stimuleert grensoverschrijdende samenwerkingsverbanden tussen KMO/MKB-bedrijven in Vlaanderen en Zuid-Nederland (Zeeland, Noord-Brabant en Limburg).De focus ligt op innovatieprojecten: het demonstreren van een nieuw product of proces binnen de thema’s energie besparing, duurzame & hernieuwbare energie, CO2 reductie en captatie.

Een samenwerking met een Vlaamse ondernemer in het project is een vereiste. Impuls Zeeland ondersteunt hierbij, vanuit het netwerk in Vlaanderen, met het vinden van een partnerbedrijf. De subsidie per project bedraagt maximaal 50% van de projectkosten en € 150.000,- aan subsidie.

Subsidie

Op donderdag 14 januari opent de call en sluit 11 februari met een subsidieplafond van €1.300.000,-.De daarna volgende (in totaal de derde) en laatste call opent 31 maart en sluit 30 april met een subsidieplafond van €598.330,-

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op de website van het Crossroads2 Sustainable Energy programma, kijk hier het webinar of neem contact op met Impuls Zeeland, contactgegevens: dhr. Rosco Ephraïm – Impuls Zeeland; 0630677186; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.