Dockwize aanwezig bij Ondernemersdag voor starters en zzp’ers in Zeeland

Dockwize aanwezig bij Ondernemersdag voor starters en zzp’ers in Zeeland

Enkele duizenden Zeeuwen gaven in de afgelopen twee jaar hun vaste baan op en maakten de keuze om als zzp’er aan de slag te gaan. In Zeeland is het aantal zzp’ers in 2017 met tien procent gegroeid. Landelijk gezien groeide het aantal zzp’ers met vier procent (Omroep Zeeland, 2018). Tijd om de groep verder op weg te helpen bij de ontwikkeling van hun bedrijf.

Op donderdag 20 september 2018 organiseert Zeeland Business in samenwerking met de Zeeuwse Rabobanken, Gemeente Terneuzen en Gemeente Sluis een ondernemersdag in het Bio Base Europe Training Center in Terneuzen. Dit gratis avondvullende programma zit vol met informatie en kennis over het beginnend ondernemerschap en is bedoeld voor zzp’ers, starters en eigenaren van een bedrijf tot drie jaar oud of oriënterende starters.

Steeds meer zzp’ers in Zeeland

Terwijl werknemers tijdens de crisis noodgedwongen de keuze maakten om aan de slag te gaan als zzp’er, lijkt het erop dat veel mensen er tegenwoordig bewust voor kiezen om deze stap te zetten (Omroep Zeeland, 2018). Een gebrek aan een goede voorbereiding op het ondernemerschap is helaas vaak de reden dat de zzp’ers en starters het uiteindelijk niet redden. Dat is zonde.

Daarom biedt Zeeland Business de Zeeuwse ondernemers een kans op een goede voorbereiding door het organiseren van een ondernemersdag. Het evenement bestaat uit een rijk avondprogramma dat wordt gevuld met een startersmarkt, seminars, workshops en netwerkmogelijkheden.

Programma

De avond bestaat uit een officiële opening en plenaire kennisdeling, een startersmarkt met landelijke en regionale kennispartners en doorlopende seminars en workshops. Het officiële programma start om 18.45 uur. Vooraf is het mogelijk om een broodje mee te eten. Dockwize is aanwezig op de startersmarkt.

Aanmelden

Aanmelden is mogelijk via deze link. Het aanbod aan kennispartners wordt de komende weken aangevuld.