Online informatiebijeenkomst Yara Challenges

Op 4 februari van 15.00 - 16.00 uur organiseren YARA en Dockwize een online informatiebijeenkomst, om iedereen die geïnteresseerd is in deelname aan de YARA Challenges te informeren en de gelegenheid te geven vragen te stellen.


Meld je hier aan voor de informatiebijeenkomst op 4 februari. 

Let op! De informatiebijeenkomst Dust Free Loading Challenge vindt plaats van 15.00 uur - 15.30 uur. De informatiebijeenkomst Good Housekeeping van 15.30 uur - 16.00 uur. 


Over de YARA CHALLENGES

In samenwerking met Dockwize daagt Yara bedrijven en experts uit om met oplossingen te komen voor twee van hun uitdagingen.

1. Yara Good Housekeeping challenge: Wie helpt Yara om binnen 1 jaar het best opgeruimde fabrieksterrein van de Zeeuwse industrie te hebben?
2. Yara Dust-free loading challenge: Hoe kan Yara het zichtbare stof dat vrijkomt bij bulk kunstmestverlading naar schepen naar nul brengen?

Enorme kans voor degene met dé oplossing
Denk jij dé manier te weten hoe je Yara kunt helpen een van deze twee doelen te bereiken? Dan is dit voor jou een enorme kans. Niet alleen kun je samenwerken met 1. Innovatiehub Dockwize en 2. Yara, een van de grootste bedrijven in de Zeeuwse industrie, je kunt ook profiteren van hun kennis, middelen, budget en netwerk. Je krijgt de kans om jouw idee groots uit te werken binnen Yara en wellicht via hun netwerk ook bij andere bedrijven. En is het een succes, dan schreeuwt Yara dat graag van de daken; lees: free publicity.

Yara en Dockwize dagen jou uit: heb jij een oplossing voor één van de uitdagende vraagstukken? Doe dan mee met de Challenge!

Check hier de informatie over de YARA Challenges