Kom innoveren in KAAP – het innovatiepunt van Zeeland!  

Heeft jouw bedrijf behoefte aan ruimte om nieuwe producten of innovaties te testen, ontwikkelen en demonstreren? Vanaf nu kunnen Zeeuwse bedrijven, in samenwerking met onderwijs en overheid, in KAAP aan de slag

Wat is KAAP? 

KAAP is het innovatiepunt van Zeeland, gevestigd op de ‘kaap’ van de Kenniswerf. De loods ligt op het uiterste puntje van de werf en is net zoals een kaap: een visueel herkenningspunt wanneer je de Kenniswerf oprijdt. De vraag voor een ontwikkel-, test- en demolocatie komt vanuit het Zeeuwse ecosysteem dat behoefte heeft aan een fysieke, veilige en grote locatie waar je nieuwe producten, concepten en/of innovaties kunt ontwikkelen, testen en demonstreren. Komende jaren wordt hier geëxperimenteerd en geleerd om die kennis vervolgens mee te kunnen nemen naar de faciliteiten onder de vlag van het nog op te zetten Delta Kenniscentrum.

Feestelijke opening 

Op woensdag 14 april is  KAAP tijdens een spectaculaire livestream, gehost door Dockwizeofficieel geopend. Meer dan 150 mensen keken 'live' mee toen de deuren werden geopendMiddels een virtuele rondleiding is  KAAP getoond. Hierbij kwamen de eerste partijen die hier hun projecten gaan onderbrengen aan het woord. Deze partijen zijn: Zephyros, Terra Inspectionering, HZ University of Applied Sciences en KIC MPI.  Hun projecten zijn met name gericht op offshore wind en smart maintenance.

fotogoede minFoto: KAAP is officieel geopend tijdens de feestelijke livestream. De foto is gemaakt door Evert van Moort.

Kijk hier de livestream van de opening terug!

Meld je aan! 

Wil jij gebruik maken van KAAP?  KAAP biedt ook ondernemers uit de Dockwize community de kans om hun innovaties te ontwikkelen, testen en demonstreren. Meer informatie of partner worden van KAAP? Neem dan contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.