DELTA Energie nieuwe partner Dockwize

DELTA Energie is één van de nieuwe partners van Dockwize. Met dit partnership geven we de energietransitie een boost door Zeeuwse netwerken en innovatie met elkaar te verbinden. 

DELTA Energie is van oudsher dé Zeeuwse energieleverancier. Naast het leveren van steeds duurzamere energie (deels opgewekt in Zeeland), ontwikkelt DELTA Energie zich steeds meer tot energiepartner. In die nieuwe rol helpt DELTA Energie huishoudens en bedrijven te verduurzamen. Zo geven zij de energietransitie in Zeeland een impuls. DELTA Energie kan dat niet alleen en zoekt daarom nadrukkelijk de samenwerking op met andere Zeeuwse bedrijven en organisaties.

In die samenwerkingen is DELTA Energie op zoek naar commerciële kansen maar ook naar kansen die maatschappelijk relevant zijn. Dat vergt creativiteit, ondernemerschap en snelheid. Het doel van de samenwerking met Dockwize is om die skills verder te ontwikkelen. Binnen DELTA Energie zelf, maar ook in toekomstige samenwerkingen met nieuwe partners die DELTA Energie vast en zeker via Dockwize zal ontmoeten.

Omdat we door de maatregelen niet fysiek konden langskomen om DELTA Energie te feliciteren, overhandigde we het Dockwize partnerbord op ludieke wijze aan Roel Meijerink, CEO van DELTA Energie: 

•••
Ook partner worden? Lees dan hier meer info!