Ondernemen is topsport! In gesprek met Wim en Bart over groei

Ondernemen is topsport - er komt veel bij kijken. Wim Bouman, ambassadeur van het Groeiprogramma en deelnemer Bart van Kleef gingen daarom in gesprek over uitdagingen die bij groei horen. Hoe kom je aan vakmensen? En wat is de beste manier om te netwerken? 

Bekijk hieronder het gesprek tussen Wim en Bart: 

Gedreven ondernemers in Zeeland gezocht!

Voor het Groeiprogramma van Dockwize zoeken wij ambitieuze, gedreven ondernemers in Zeeland die willen werken aan een forse groei van hun onderneming. Heb jij de ambitie om te groeien met je onderneming maar loop je vast in je proces? Dan is het Groeiprogramma van Dockwize voor jou!  

Over het groeiprogramma

In de eerste 3 tot 4 maanden van het Groeiprogramma werk je aan (het opstellen, finetunen, toetsen en onderbouwen van) de strategie van je bedrijf en het startklaar maken van je organisatie. In de 9 maanden die daarop volgen moet de strategie tot in de haarvaten van de organisatie doorgevoerd worden én gaan leven bij alle medewerkers van het bedrijf. Hierbij profiteren deelnemers van de ervaringen van de ambassadeurs en groeiprogrammateam. De laatste 9 tot 12 maanden ligt de nadruk op borging, verdieping en klaarmaken voor de volgende groeifase en het op eigen krachten verder realiseren van strategie en groei. 

Wil je precies weten welke sessies aan bod komen tijdens het programma? 

Download dan het programmaboekje van het Groeiprogramma voor gedetailleerde informatie en prijzen:

Download het programmaboekje

•••

Meld je nu aan voor de tweede editie van het groeiprogramma!

Aanmelden voor de tweede editie van het Groeiprogramma kan vanaf nu. Het groeiprogramma start in oktober 2021. Check dockwize.nl/groei voor het aanmeldformulier.