Ontmoet onze nieuwe partner: De Hoop Terneuzen

Deze maand verwelkomen we onze nieuwe partner! En wat voor één. Het echte Zeeuwse familiebedrijf De Hoop Terneuzen is al meer dan 100 jaar totaalleverancier van zowel bouwgrondstoffen, betonmortel, betonwaren, bouwmaterialen als artikelen voor de doe-het-zelver. Onder deze naam vallen meer dan 50 bedrijven, met meer dan 70 verschillende vestigingen onderverdeeld in 5 sectoren. En daarmee staan ze voor een flinke uitdaging.

Keesdehoopterneuzen

“De bouw is een industrie met een grote energievraag,” zegt Kees van der Plas, manager productontwikkeling en innovatie, “duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Dat zien we al bij voedsel en dat gaat ook gelden voor bouwmaterialen.” Er zit dus maar één ding op: innoveren!

“We leggen de focus op verantwoord produceren, met aandacht voor circulaire economie en het oog op de toekomst. Kortom: we zijn op zoek naar duurzamere oplossingen. Denk aan andere soorten beton, herbruikbare woningen - noem het maar op”, legt Kees uit. Daarom is De Hoop Terneuzen aangesloten bij Dockwize: “We zijn voornamelijk op zoek naar een netwerk dat ons kan helpen bij het vormgeven aan deze veranderingen. We hebben de eerste stappen daarvoor al gezet, zoals het starten van nieuwe projecten. We zien dat daar vaak goede ideeën uit voortvloeien. Ook gaan we samenwerkingen aan met scholen. We willen graag aan jongeren laten zien dat deze sector ook dynamisch is, meegaat met z’n tijd en simpelweg leuk is. Zo dragen we ook weer bij aan het aantrekkelijk houden van wonen en werken in Zeeland!”

•••
Ook partner worden? Lees dan hier meer info!