CIRCO Hub Zeeland van start

De vijfde CIRCO Hub is een feit! Begin februari markeerde de start van CIRCO Zeeland. Met workshops waarbij ondernemers een circulaire propositie met bijbehorend business model uitwerken ondersteunt CIRCO Zeeland het Zeeuwse bedrijfsleven op de weg naar een circulaire economie.

Circotrackblackandwhite

We slaan de handen ineen met Rabobank, Impuls Zeeland en Provincie Zeeland voor onze nieuwe samenwerking CIRCO Zeeland. Hiermee ondersteunen we het Zeeuwse bedrijfsleven in de transitie naar een circulaire economie.

Met de organisatie van CIRCO Tracks wil CIRCO Zeeland het MKB – en ook grotere bedrijven – in de regio stimuleren om aan de slag te gaan met het (her)ontwerpen van een circulair product of dienst, inclusief businessmodel. De CIRCO methode is voor de Hub een tool die, naast alle andere mooie initiatieven die er al zijn, ingezet wordt om het MKB op weg te helpen.

Ontwerpen én opschalen

Tijdens een CIRCO Track werk je als ondernemer in drie dagen tijd een circulaire propositie met bijbehorend business model uit. Je leert waar de circulaire kansen in jouw keten zitten. De Tracks zijn zeer praktisch van insteek: bedrijven kunnen na deelname direct aan de slag met het doorvoeren van hun circulaire ideeën.

Na de CIRCO Track zijn de contacten gelegd en zijn de lijntjes kort. Vanuit de Hub-partners kan er vervolgens direct gekeken worden wat er verder nog past. Bijvoorbeeld deelname aan een ander programma, een voucher of andere subsidieregeling. Zo wil CIRCO Zeeland een omgeving creëren waarin circulaire initiatieven uit de regio succesvol opschalen.

Heb je interesse, wil je meer informatie, een oriënterend gesprek of meedoen aan één van de workshops? Neem dan gerust contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..