Stem op Dockwize als Stagebedrijf van het Jaar 2022

Dockwize is genomineerd als Stagebedrijf van het Jaar 2022 en we staan in de top 5! Een absolute eer én een heel mooie kans om Zeeland op de kaart te zetten en te laten zien wat we in ons mars hebben. 

Het Stagebedrijf van het Jaar is een initiatief van StudentenBureau. Deze organisatie zet sinds 2014 één dag per jaar in het teken van stagiairs & stagebedrijven: "Stagiairs dragen dagelijks enorm veel bij aan duizenden bedrijven door heel Nederland. Naast de werkzaamheden die ze doen, voeren ze onderzoeken uit waar bedrijven zelf vaak niet aan te komen. Zo voegen ze vernieuwende kennis toe aan het huidige bedrijfsleven. Tot slot zijn de stagebedrijven en stagebegeleiders dagelijks bezig met het coachen en ontwikkelen van de stagiairs." 

JIJ kunt ons helpen om de nummer 1 te worden. Vanaf vandaag kun je gratis stemmen via deze link, maar ook de link in je netwerk delen helpt ons al ontzettend. Laten we Dockwize als Zeeuwse innovatie-aanjager op nummer één zetten! Kunnen we op jouw stem rekenen?

Stem hier!