Blog Wahine Wisse, afstudeerstagiair communicatie

Overal liggen kansen om te laten zien wat je in huis hebt! Wahine is afstudeerstagiaire binnen Dockwize. Ze doet onderzoek naar de customer journey voor haar opleiding communicatie en werkt één dag in de week mee in het team. In dit blog lees je over haar ervaring! 

Hoe onderscheidt Dockwize zich in vergelijking met andere stagebedrijven?  

“Toen ik een stageplek ging zoeken, had ik de seconde dat ik hier binnenstapte het gevoel van: ja, dit is ‘m. Alle partners, ondernemers en teamleden hier houden echt van hun werk en dat merk je direct. Dockwize is een heerlijk jong bedrijf dat weet van aanpakken met humor. Ze staan hier heel erg open voor ideeën van stagiaires. Dat heb je lang niet overal. Het is niet voor niets dat we genomineerd zijn als stagebedrijf van het jaar 2022. Als je ons wil helpen naar nummer één kan dat trouwens door te stemmen via deze link.” ;) 

Voor welke soort stagiaires is Dockwize geschikt? 
“Je voelt je hier sowieso thuis als je een creatieve duizendpoot bent met een goed inzicht voor marketing en sales. Zowel voor communicatie- als commerciële economie studenten interessant dus. Dit is jouw plek als je veel wil leren en lekker proactief mee wil draaien in het team. Overal liggen kansen om te laten zien wat je in huis hebt.”

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Foto18

Hoe ervaar jij de werksfeer als Dockwize stagiair? 
“De energieke sfeer die op kantoor hangt is zo fijn! Je wordt er enorm door gemotiveerd. Er wordt hard gewerkt, maar iedereen is altijd wel in voor een praatje en grapje tussendoor. Je doet ook weinig via de mail, maar communiceert alles lekker laagdrempelig via Teams. Je hebt je eigen kantoor samen met een mede-stagiair. Iedereen is erg toegankelijk en dus is het ook makkelijk om op collega’s af te stappen als je een vraag hebt.”

Wat zijn jouw dagelijkse bezigheden binnen het Dockwize team, en hoe word je opgenomen in het team?
“Als afstudeerstagiaire werk ik één dag in de week mee. Van Reels maken op Instagram en nieuwsberichten typen voor de site, tot meelopen tijdens events als het tafeltennistoernooi (ja, echt). Ik vind het voornamelijk heel tof om al die innovatieve ondernemers te ontmoeten. De rest van de week ben ik bezig voornamelijk opgeslokt door m’n onderzoek, maar zelfs dan werk ik het liefst op kantoor.”

Lijkt een stage bij Dockwize je wat? Stuur dan nu een mail naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.