Ontmoet onze nieuwe partner: Elloro

Ze huurden lange tijd kantoorruimte bij Dockwize, maar groeiden hard en verhuisden naar groter. Nu is dit innovatieve internetbureau gevestigd in een gezellig pand vlakbij de Middelburgse markt. Daar timmeren ze hard aan de weg - of moeten we zeggen het web? - met innovatie webapplicaties. We hebben het natuurlijk over Elloro! We stellen deze nieuwe partner graag aan je voor. Milko van Sighem vertelt.

 Waarom zijn jullie bij Dockwize aangesloten als partner?
“We hebben lange tijd ons kantoor binnen Dockwize gevestigd. We zijn partner geworden daar we ons zien als innovatief bedrijf en Dockwize de innovatieve hub van Zeeland is. Er gebeurt daar ontzettend veel, dus onderdeel uitmaken van het netwerk en zo andere innovatieve bedrijven ontmoeten, is heel waardevol voor ons. Daarbij zijn we ook geïnteresseerd in de kennissessies en willen we interessante bedrijven ontmoeten. Tot slot zijn we ook leverancier van Dockwize, ook vanuit die context willen we betrokken blijven.”

Wat maakt Elloro innovatief?
“We werkten met Elloro veel voor de toerismebranche en recreatiesector. Hoe mooi we onze sites ook ontwikkelden, we liepen regelmatig tegen een implementatie van een ‘oubollig’ reserveringssysteem aan. Terwijl wij heel sterk zijn in user experience en dus weten dat een site er niet alleen goed uit moet zien, maar ook op elk vlak goed moet werken. We trokken de stoute schoenen aan en ontwikkelden zelf een reserveringssysteem (genaamd Recranet Booking), met niet alleen een gebruiksvriendelijke Zoek & Boek, maar een volledige backoffice waar toeristische organisaties hun bedrijf volledig op draaien.

De tekst gaat verder onder de afbeelding.

Ontwerp zonder titel 1

Nu bieden we totaaloplossingen aan voor bijvoorbeeld vakantieparken, campings en verhuurders van accommodaties, met alles onder één dak: website, reserveringssysteem, zoek en boek én online marketing. Alles is naadloos op elkaar aangesloten, goed geïntegreerd en erg flexibel met het instellen van details als prijs en beschikbaarheid. Dat maakt het voor bezoekers veel makkelijker en dus plezieriger om te boeken. Met Elloro focussen we ons op lokale bedrijven in Zeeland, die we verder kunnen helpen met hun online groeiambities, wij groeien jaarlijks met ons bedrijf, al hebben we dat niet als doelstelling. Recranet Booking daarentegen is ons groeiproduct waarmee we in rap tempo de toeristische wereld aan het veroveren zijn, en daar gaan we vol voor.”

Een partnerschap met Dockwize helpt daarbij! Wil je meer weten over Elloro? Check dan hun website. Ook partner worden van Dockwize? Neem contact op met onze communitymanager Kitty van Aken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.l.