Welkom nieuwe partner van Dockwize: Nilsson

Marketingbureau Nilsson Agency is geen onbekende van Dockwize. Steker nog, ze kwamen hier al over de vloer toen we nog onder de naam DOK41 opereerden. Nu is Nilsson aangesloten als partner van de community. We spraken online af met directeur Glyn Duijzer voor een voorstelrondje.

Zit je nou op een zolderkamer?

“Ja! Die hebben we hier op kantoor. Het pand waar we gevestigd zijn, is al wat ouder. Dat zijn we als marketingbureau zelf ook trouwens. Al meer dan 30 jaar helpen we onze opdrachtgevers bij het zetten van de volgende stap met hun marketingactiviteiten, branding en digitale strategie. Dat betekent ook dat we onszelf veel ontwikkeld hebben over de jaren. We moeten wel, want kanalen komen en gaan. We moeten steeds weer uitzoeken wat het beste werkt voor de opdrachtgever. Dat doen we met een team van 25 mensen, die zich bezighouden met merkontwikkeling, positionering, visuele identiteit, websites en zowel on- als offline marketing. Het is een leuke dynamiek tussen jong en wat meer ervaren. We hebben ook altijd ruimte voor stagiairs.”

Partner Nilsson

Directie Nilsson: vlnr Herman Kraamer, Glyn Duijzer, Edwin Staps

Zijn jullie ook nog een beetje innovatief?

“We ontwikkelen onszelf al meer dan 33 jaar. Marketing verandert ontzettend snel, dus dat we innoveren staat wel vast, maar we zijn geen club met uitvinders die veel met experimentele technieken doen. We kiezen toch vaak voor oplossingen of technieken die betrouwbaar zijn en zich al eens bewezen hebben. En natuurlijk dragen we ook bij aan innovatie wanneer we opdrachten doen voor innovatieve bedrijven!”

Wat hopen jullie uit de community te halen en wat brengen jullie in?

“Vooral het bloeiende netwerk trok ons aan. Dockwize heeft met haar kennis en aanbod een mooie positie in de markt voor jonge, nieuwe innovatieve starters. Jullie brengen hen goed in contact met wat grotere corporates die al langer bestaan. Dat is heel waardevol, want soms ben je op zoek naar een ander perspectief. Zelf hebben we veel kennis en ervaring in te brengen op marketinggebied.”

•••

Ontmoet Nilsson

Op 20 september organiseren we een Eat & Meet powered by Nilsson Agency. Zien we je daar? Klik hier voor meer informatie!

 

Meer weten over Nilsson? Bekijk dan hun website. Ook Dockwize-partner worden en toegang krijgen tot een uniek ondernemersnetwerk, toffe communityevents en kennissessies? Neem dan vandaag nog contact op met communitymanager Kitty van Aken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..