Ondernemers battlen tijdens event 'PowerPoint Karaoke'

Op 28 oktober vond de try-out plaats van een nieuw community event met als naam 'PowerpPoint Karaoke'. PowerPoint Karaoke is een improvisatiespel waarbij ondernemers om de beurt een presentatie geven op basis van een reeks dia's die ze nog nooit hebben gezien. En dat kan over alles gaan… 

Tekst overig 2022 62

Vorige editie
De eerste editie in oktober was een succes! Er waren meerdere sprekers binnen onze community die een sprong in het diepe waagden en een presentatie gaven over de meest random ondernemer onderwerpen om hun presentatieskills te trainen. Zo presenteerde Michel Klein van AddVision over negen manieren hoe je geld kan verdienen met katten en Wahine Wisse van Wahine Marketing vertelde ons over de marktwerking van dolfijnen. Al met al was het een vrijmibo waarin er erg veel werd gelachen, vandaar dat er een tweede editie wordt georganiseerd.

Tweede editie
De tweede editie staat gepland op 24 februari 2023 van 16.30 tot 18.00. Voor deze editie zijn we nog opzoek naar sprekers. Durf jij het aan? Stap uit die comfortzone en meld je aan! Bij interesse kan je contact opnemen met Arieke van Liere, communicatiespecialist bij Dockwize, via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

*Let op: dit event is een community only event, nog geen lid? Meer info is te lezen via: community