Get Unlocked Energy edition is van start!

Het is zover: vandaag trappen we de eerste editie van ons nieuwe jaarlijkse event Get Unlocked af! We zijn uitverkocht en verwelkomen bijna 200 ondernemers en bezoekers op ons terrein op de kenniswerf.

Exclusieve lunch: get hungry

We startten om 12 uur met een exclusieve, uitgebreide lunch voor 100 genodigde gasten en onze partners. Het middagvullende programma wordt na de lunch afgetrapt door onze directeur Marlon Baarends en dagvoorzitter Annemarie Brüning. Samen werpen zij hun blik op toekomstige ontwikkelingen in de energietransitie in Zeeland en de rol van innovatie hierin.

Het programma - get energized

Op het programma staat onder andere een interessante keynote van Professor Dr. Ad van Wijk, dé autoriteit op het gebied van duurzame energie, mede mogelijk gemaakt door UCR. Laat je inspireren door zijn verhaal over de weg naar duurzame energievoorziening voor iedereen aan de hand van voorbeelden, nieuwe technologieën en systemen.

Daarna gaan de experiences van start. Van discussies voeren over de energietransitie in Zeeland rond een kampvuur tot een thrilling VR-experience door Fieldlab Zephyros, het gonst van de energie bij Dockwize! 

Naast de experiences maak je ook kennis met de Waarmakers op het Waarmakerspaviljoen. Het Waarmakerspaviljoen is tijdens het Get Unlocked innovation event dé ontmoetingsplek voor makers, vernieuwers en visionairs op het gebied van duurzaamheid en energietransitie. Hier vind je diverse startups, scale-ups en innovatieve bedrijven die hun producten en diensten presenteren. Dit is de ideale gelegenheid om nieuwe ideeën op te doen, te netwerken en in gesprek te gaan met de mensen achter de innovaties.

Finale Boost the Grid Challenge

Als klap op de vuurpijl maken we de resultaten bekend van de Boost the Grid-challenge bekend. In deze challenge zijn nog 6 deelnemers in de race met een innovatieve oplossing voor het netcongestievraagstuk. Tijdens de finale maken we bekend welke projectaanvragen gehonoreerd worden door Stichting Zeeuwse Publieke Belangen.

We sluiten af met de netwerkborrel powered by Omexom in het Waarmakerspaviljoen. Dit is het perfecte moment om in een ontspannen sfeer nieuwe contacten te leggen, inspiratie op te doen bij demo’s rondom het paviljoen en misschien zelfs nieuwe samenwerkingsmogelijkheden te ontdekken.

Blijf op de hoogte van het event via onze stories op Instagram.