Mijlpaal Lekkerder bij de Boer

Bij Dockwize vieren we mijlpalen,  ook van de ondernemers die bij ons zijn gehuisvest. Een van deze ondernemers, Lekkerder bij de Boer, heeft onlangs een indrukwekkende mijlpaal bereikt. Het platform, dat als brug dient tussen consumenten en lokale boeren, heeft haar 2.000ste boerderij verkooppunt verwelkomd. Deze mijlpaal benadrukt de groei en het succes van Lekkerder bij de Boer in het stimuleren van lokale landbouw en het bieden van toegang tot verse en lokaal geproduceerde producten voor consumenten.

Een korte keten van de boer naar je bord

Lekkerder bij de Boer heeft als missie om van kopen bij de boer de normaalste zaak van Nederland te maken. Het platform biedt boeren van alle groottes en locaties de mogelijkheid om hun producten rechtstreeks aan consumenten te verkopen. Dit initiatief zorgt niet alleen voor een eerlijke inkomstenstroom voor boeren, maar draagt ook bij aan een grotere diversiteit en betere kwaliteit van beschikbare producten voor consumenten.

Thomas Siahaya, de oprichter van Lekkerder bij de Boer, heeft het ondernemersprogramma 'Jouw Programma' bij Dockwize gevolgd. Dit programma heeft bijgedragen aan de strategische ontwikkeling en schaalvergroting van het platform. 

5a102d47-7e7a-425c-bb61-43d68a918de5.jpeg

Directe verkoop: een win-win

Volgens Thomas biedt het principe van directe verkoop via het platform veel voordelen. Het elimineert vele tussenstappen in de voedselketen, wat resulteert in transparantie en een eerlijke prijs voor zowel de boer als de consument.

Open verkoopplatform: een speelveld voor alle boeren

Lekkerder bij de Boer stelt elke boer in staat om zelf hun prijzen te bepalen, wat bijdraagt aan een eerlijke en duurzame voedselproductie. Daarnaast biedt het platform boeren de mogelijkheid tot profilering door een eigen pagina op lekkerder.nl en in de app, waardoor consumenten gemakkelijk verschillende aanbieders en hun producten kunnen verkennen.

Uitbreiding en ondersteuning: een blik op de toekomst

Met een visie op continue verbetering, werkt Lekkerder bij de Boer aan de ontwikkeling van een ondersteuningsprogramma in samenwerking met een gerenommeerde partner. Dit programma is bedoeld om boerderijverkooppunten verder te helpen, vooral op het gebied van promotie, zowel online als offline.

Wil jij net als Thomas de volgende stap met maken jouw ondernemersdroom? Check dan Jouw Programma voor meer info. Of ben je op zoek naar huisvesting voor jouw start-up? Check dan onze beschikbare ruimtes.