Yisual breidt uit door overname Factotum

Een belangrijke ontwikkeling binnen de Dockwize community! Onze partner Yisual, actief in de vastgoedpromotie branche, heeft recentelijk Factotum overgenomen. Deze stap onderstreept de groei en ambities van Yisual, een bedrijf dat zijn oorsprong vond binnen Dockwize.

Van start-up tot partner

Micha Pieterman, de oprichter van Yisual, startte zijn ondernemersreis bij Dockwize. Terwijl Yisual groeide, bleef het bedrijf aangesloten als partner van Dockwize. Het groeitraject van Yisual toont aan hoe het juiste ecosysteem en ondersteuning ondernemers kunnen helpen hun ambities te realiseren.

Overname versterkt positie

Door de overname van Factotum versterkt Yisual zijn positie in de vastgoedpromotie branche. Het primaire doel van Yisual blijft het vereenvoudigen van het aanmaken van marketingmaterialen voor de vastgoedsector, een missie waarmee het bedrijf begon in 2014. De focus op de vastgoedbranche kwam snel, met een nadruk op het combineren van gebruiksgemak met professionaliteit en vormgeving.

Uitbreiding en groei

De overname van Factotum is een grote stap voor Yisual in het verder versterken van hun positie in de vastgoedpromotie branche. Hierdoor kan Yisual nog meer makelaars bedienen en een breder scala aan marketingmateriaal aanbieden.

Dockwize als springplank

De groei van Yisual belicht de mogelijkheden die Dockwize biedt aan ondernemers, ongeacht de fase waarin hun bedrijf zich bevindt. Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf dat wilt ontwikkelen, Dockwize helpt je met de volgende stap om je groeiambities te realiseren.

Heb jij ook een ondernemersdroom? Waag net als Micha de stap en vestig je bedrijf bij Dockwize. Bekijk hier onze beschikbare ruimtes.