Twee nieuwe collega's binnen Dockwize

Dockwize breidt uit! Afgelopen zomer verschenen er al twee nieuwe gezichten achter de receptie en daar blijft het niet bij. Graag stellen we je voor aan Jordi Dooge en Elvire Verpoorte, onze nieuwe collega’s binnen het Dockwize team.

MicrosoftTeams image 11

Een bekend gezicht bij Dockwize

Jordi is geen onbekende voor Dockwize. Hij heeft eerder deelgenomen aan het Dockwize accelerator programma, toen hij nog werkte als mede-eigenaar bij Flexbaas.nl. Sinds 1 september is Jordi officieel aan boord van ons team als business scout. Als business scout gaat hij aan de slag met nieuwe ondernemers en partners aanschakelen op ons concept. Hij gaat actief in gesprek met ondernemers om hun behoeften te begrijpen en te vertalen naar passende oplossingen, zowel binnen onze dienstverlening als die van onze partners. "Na 5 jaar als ondernemer actief te zijn geweest, ben ik nu als business scout zelf op zoek naar ondernemers die hun bedrijf willen starten of doorontwikkelen. Om zo vanuit Dockwize de ondernemer te helpen bij de volgende stap," vertelt Jordi. 

Samen impact maken

En daar stop het niet; op 1 oktober voegde Elvire zich bij het team als communicatiespecialist voor onze programma's. Vanuit Rotterdam reist ze dagelijks naar Dockwize, terug naar haar Zeeuwse roots. Elvire gaat aan de slag met de communicatie rondom de programmalijnen zoals Jouw Programma, het Groeiprogramma en het SOS programma. Thema's als de energietransitie en digitalisering zijn niet onbekend voor haar. In haar vorige functie bij Batenburg Techniek hield ze zich hier ook mee bezig. Elvire vertelt over haar nieuwe functie: "Ik heb veel zin om jullie innovatieve ondernemers verder te helpen ontwikkelen en om zo samen impact te maken!”. 

Zoek Jordi en Elvire gerust eens op om kennis te maken!