Synergy Hackathon 2024

Als trotse partner zijn wij aangesloten bij Synergy Hackathon 2024! Samen met Unify.energy en WorldStartup willen we niet praten over, maar bouwen aan lokale duurzame energiegemeenschappen en -systemen. De missie is: Freeing Local Energy! Van 1 tot 3 februari gaan we met o.a. Essent, Alliander, Provincie Zuid-Holland, TU Delft en Vattenfall op de fantastische locatie The Green Village samen oplossingen bouwen.

Synergy Hackathon 2024

Aan de Synergy Hackathon doen allerlei hele interessante partijen mee, zodat je het uitbreiden van je netwerk en kennis gaat versnellen. Netwerkbedrijven als Alliander en Stedin zijn daar. Gemeenten als Alkmaar, Utrecht. Bedrijven als Essent, Eneco, Vattenfall, Antea Groep, Ørsted. Instituten als de TU Delft en de Provincie Zuid-Holland.

Energietransitie

Het vormt een groot, warm bad (of snelkookpan zo je wilt) in de energietransitie. Met allerlei hele interessante spelers bij elkaar op 1 plek. En in hun kielzog vele experts, kennisdragers, startups en projectleiders, op zowel technisch, juridisch als sociaal vlak. Met allerlei grote kansen op dwarsverbanden, verfrissende kennis en inzichten, nieuwe perspectieven, verrassende contacten en gouden kansen om gesprekken te voeren met mogelijke afnemers en gebruikers.

De Hackathon vindt plaats van 1 tot 3 februari op de fantatische locatie The Green Village, de fieldlab voor duurzame innovatie in de stedelijke omgeving. Doe jij ook mee met aan deze transformatieve reis? Je gaat gedurende drie dagen aan het werk om je concept, project of initiatief versneld verder te krijgen of van nog meer onderbouwing te voorzien. Maar niet alleen dat. Je kunt ook alvast nadenken over ‘what’s next’, en werken aan de tijd na je project gaat, kan en moet gebeuren. Daarom wordt ons team ook versterkt met innovatoren van Ørsted, die werken aan hun challenges. En een paar vertrouwde Dockwize gezichten natuurlijk.

Inschrijven

Doe jij ook mee met aan deze transformatieve reis? Er zijn nog een aantal plekken vrij. Kijk voor meer informatie en inschrijven op https://synergyhackathon.org/