GET UNLOCKED | THE FOOD EDITION

INNOVATIE-EVENT GET UNLOCKED | THE FOOD EDITION VOOR VERNIEUWING IN DE FOODSECTOR IN ZEELAND

Tijdens het bruisende innovatie-event Get Unlocked | The Food Edition op  18 juni 2024 komt de voedseltransitie in Zeeland in stroomversnelling. Initiatiefnemers Dockwize, FoodDelta Zeeland en  Impuls Zeeland brengen ondernemers, studenten en overheden samen om de voedseltransitie in Zeeland en daarbuiten te ‘unlocken’.

Programma

Het programma zit boordevol innovatie, slimme oplossingen voor de foodsector en verrassende verbindingen. Deelnemers ontdekken de nieuwe carrièremogelijkheden, slimme technologieën en gezondheidsvoordelen van nieuwe voedselinnovaties. Ook verkennen ze laatste ontwikkelingen in de eiwittransitie en krijgen ze een exclusief kijkje in de splinternieuwe test-, ontwikkel- en demofaciliteiten in Innovatiepunt KAAP, speciaal ontworpen voor foodondernemers

Keynote: Jaap Korteweg

Maak kennis met Jaap Korteweg, oprichter van de Vegetarische Slager en Those Vegan Cowboys. Hij staat bekend als een visionair op het gebied van duurzaamheid, innovatie en ondernemerschap. Laat je inspireren door zijn enthousiasme en geniet van zijn (h)eerlijke producten terwijl hij je meeneemt op een reis door de wereld van duurzame en succesvolle ondernemingen. Zijn missie met Those Vegan Cowboys? De volgende logische stap zetten in zuivelproductie door de koeien vrij te laten uit de stal en Margaret, de roestvrijstalen koe te introduceren.

Experiences

Na het openingsprogramma duiken de deelnemers hands-on in twee van de zes experiences, georganiseerd door partners van Get Unlocked. Van interessante paneldiscussies tot verdiepende workshops over de eiwittransitie, de experiences bieden een unieke kans om actief bij te dragen aan innovatie binnen de voedseltransitie.

Waarmakerspaviljoen

Vergeet ook het Waarmakerspaviljoen niet, want dit is dé ontmoetingsplek voor pioniers in de voedseltransitie tijdens Get Unlocked | The Food Edition! Hier tonen bedrijven hun impact in de foodsector. Deelnemers ontdekken - en proeven - inspirerende initiatieven en innovaties van zowel grote spelers als opkomende talenten, die de voedseltransitie echt waarmaken.

Het event vindt plaats op 18 juni 2024 van 13:00 tot 18:00 uur in Innovatiepunt KAAP, gelegen aan de Edisonweg 10 in Vlissingen. Aanmelden kan via de officiële website van Get Unlocked | The Food Edition.

Get your ticket!