Terugblik: Startup Bootcamp 27/11

Succesvol ondernemen? Dat is topsport! De Startup Bootcamp helpt ondernemers en professionals met hun bedrijf of bedrijfsidee in topvorm te komen.

Op dinsdag 27/11 gingen 25 deelnemers de uitdaging aan, een gemengd gezelschap bestaande uit zowel ondernemers als studenten. De gehele dag stond in het teken van het (uit)bouwen van bedrijfsideeën. In teams werd gewerkt aan een eerste concept, overtuigende pitch, het verdienmodel en lancering van de startup. Alles gericht op actie en innovatie.

Niet één, maar twee winnaars werden gekozen na afloop van de Startup Bootcamp. De winnaars waren team ChoiceWise, een juridisch carrière adviesbureau dat zich voornamelijk richt op ambitieuze millennials die op carrièrevlak zoekende zijn en hun dromen willen najagen en team Slakkengang, het team dat kinderen vroeg bewust wil maken van een duurzame levensstijl zodat zij op latere leeftijd de juiste keuzes maken.

In februari 2019 gaat het vervolg van start: het Kickstart programma. Met het Kickstart programma lanceer je binnen drie maanden je startup op de beste, meest kansrijke en snelle manier. Zet jij binnenkort óók de stap om jouw idee te realiseren?