Subsidie Zeeland in Stroomversnelling

Graag wijzen we je op twee aankomende bijeenkomsten die relevant zijn voor jouw Kennis- & Innovatienetwerk of je betrokkenheid daarbij. De bijeenkomsten worden georganiseerd door Provincie Zeeland en NV Economische Impuls Zeeland.

Dinsdag 26 maart - Informatiebijeenkomst ‘Subsidie Zeeland in Stroomversnelling’

Tijdens deze bijeenkomst word je geïnformeerd over de mogelijkheden van de regeling Zeeland in Stroomversnelling. Daarnaast krijg je handvatten die je helpen bij het schrijven van een projectplan passend binnen de criteria.

 Datum: Dinsdag 26 maart 2019

Tijd: 13.00 – 15.00 uur

Locatie: Impuls Zeeland (Edisonweg 37D, Vlissingen) 

Donderdag 11 april – Inloopspreekuur

Wil je advies op maat en hulp bij jouw aanvraag? Michel Carol en Yvonne Braamse van Impuls Zeeland staan op 11 april tot je beschikking tijdens een inloopspreekuur. Meld je aan (via deze link) en kom meer te weten over de mogelijkheden. Na aanmelding ontvang je het tijdstip van jouw afspraak. Het opgeven van een voorkeur is mogelijk in het veld ‘opmerkingen’.

 Datum: Donderdag 11 april 2019

Tijd: Een afspraak tijdens het spreekuur is mogelijk tussen 13.00 en 17.00 uur. Het exacte tijdstip ontvang je na jouw aanmelding.

Locatie: Dockwize (Edisonweg 41B, Vlissingen) 

Praktische informatie

- Meer informatie over de regeling vind je op deze pagina.
- Lees ook het persbericht over de regeling.

 

Vragen over één van deze bijeenkomsten? Neem contact op met Yvonne Braamse, Impuls Zeeland, via +31 (0)6 12768277 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.