Kickstart ONLINE

Online - Van idee naar concreet product of dienst

INFOSESSIE ••• Laat je online informeren! Woon digitaal een infosessie bij! Check alle data en aanmelden hier

Het vraagt lef en ondernemerschap om juist in uitdagende tijden in te zetten op de ontwikkeling van je innovatieve product of idee. Durf jij er juist nu voor te gaan en buiten de gebaande paden te treden?  Of heb je nu juist tijd om aan de slag te gaan met het idee wat je al zo lang op de plank hebt liggen. Meld je dan aan voor het online Kickstartprogramma van Dockwize!

Onder intensieve ‘online’ begeleiding werk je in 11 weken van een idee naar een kansrijk product of dienst, waar een markt voor is! Je komt er achter wat wel werkt en wat niet werkt en stelt je idee tijdens het programma bij tot een eerste business model.

Start online programma: 30 april

Op donderdag 30 april gaan we van start met het Kickstarprogramma in digitale vorm. Het programma bestaat uit 11 sessies die digitaal via het platform Microsoft Teams te volgen zijn. Om de aandacht er bij te kunnen houden heeft het programma een flexibele opzet, met het zwaartepunt op donderdag. Het programma is ingedeeld in programmaonderdelen die plenair met andere deelnemers uit het programma te volgen zijn, aangevuld met optionele programmaonderdelen, expertsessies en coaching. Gedurende het programma word je bijgestaan door maar liefst 3 business coaches en bespreek je samen de voortgang en ontvang je één op één coaching.

Tarief: € 1.500,- excl btw

Vragen of aanmelden?

Benieuwd naar het programma? Vraag een kennismakingsgesprek aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  of meld je direct aan voor het online Kickstartprogramma via de link.

   

 

Card image cap

Details

Werk in 11 weken - online - je idee uit tot een product of dienst waar markt voor is!


€ 1.500,- ex. btw, per startup*

Programmateam

Imro Wong

Business Coach Expert

Arne Hulstein

Programmamanager

Dockwize

Jeroen van Oijen

Business Coach Expert

Cindy Cats

Programmacoördinator