Kickoff Festival Zeeland

21 augustus • 15.00 - 23.00 uur

Op woensdag 21 augustus transformeert de markt van Middelburg naar festivalterrein voor het Kickoff Festival Zeeland. Een bezoek aan Kickoff Festival Zeeland is voor studenten dé manier om het nieuwe studiejaar te starten, met optredens van o.a.The Partysquad, La Fuente en Famke Louise.

kick off festival 2

Kom naar de Dockwize Escape Room op de Student market

van 15.00 - 19.00

Studenten kunnen tijdens het festival ook op zoek naar een toffe bijbaan of stageplek en alvast kennismaken met hun toekomstige werkgever of studentenverenigingen bij de student Market van Kickoff Festival Zeeland. Ze kunnen daar in gesprek met verschillende bedrijven en meedoen met diverse spellen en activiteiten. Ook Dockwize is aanwezig met een Escape Room!

 

Kickoff Festival Zeeland

Kickoff Festival Zeeland is geopend van 15.00 tot 23.00 uur en is (ook voor niet-studenten) gratis toegankelijk. Het festival is een gezamenlijk initiatief van onderwijsinstellingen HZ University of Applied Sciences, Scalda en University College Roosevelt en komt voort uit het eerdere introductiefestival dat in 2017 werd georganiseerd in het kader van M800. Het festival wordt georganiseerd met steun van Provincie Zeeland, M800 en sponsoren. Uiteindelijk moet Kickoff Festival Zeeland een terugkerend evenement worden dat om het jaar plaatsvindt in Vlissingen en Middelburg.

 

 •••

Dockwize is partner van Kickoff Festival Zeeland