Terugblik Kickoff Festival Zeeland

Op woensdag 21 augustus transformeerde de markt van Middelburg naar festivalterrein voor het Kickoff Festival Zeeland. Voor studenten dé manier om het nieuwe studiejaar te starten, met optredens van o.a.The Partysquad, La Fuente en Donnie.

Dockwize Escape Room op de Student Market

Studenten konden tijdens het festival ook op zoek naar een toffe bijbaan of stageplek en alvast kennismaken met hun toekomstige werkgever of studentenverenigingen bij de student Market. Dockwize was aanwezig met een Escape Room. Vele studenten, toeristen en andere geïnteresseerden wisten Dockwize te vinden en waagden een poging in de kleinste Escape Room van de wereld.

De meesten wisten te ontsnappen en wanneer zij hun tijd delen op social meda (Instagram, Twitter, Facebook, LinkedIn) met #Dockwize maken ze nog kans op één van de 5 cadeaubonnen voor een lunch bij Lumen. Ook John Dane, bestuur HZ University of Applied Sciences en Jorrit Snijder, bestuur University College Roosevelt, gingen de uitdaging niet uit de weg (foto)! 

Kickoff Festival Zeeland Dockwize terugblik

Foto:John Dane en Jorrit Snijder

Kickoff Festival Zeeland

Kickoff Festival Zeeland is een gezamenlijk initiatief van onderwijsinstellingen HZ University of Applied Sciences, Scalda en University College Roosevelt en komt voort uit het eerdere introductiefestival dat in 2017 werd georganiseerd in het kader van M800. Het festival werd georganiseerd met steun van Provincie Zeeland, M800 en sponsoren. Uiteindelijk moet Kickoff Festival Zeeland een terugkerend evenement worden dat om het jaar plaatsvindt in Vlissingen en Middelburg.

 •••

Dockwize is partner van Kickoff Festival Zeeland

Deel je escape tijd en win!

Heb jij jouw escape tijd al gedeeld op social media met @Dockwize en #dockwize? Het kan nog steeds! De winnaars maken we binnenkort bekend!

Op zoek naar een stageplek?

We zijn altijd op zoek naar stagiaires. Binnenkort komt er een vacature voor een meeloopstagiaire Communicate online. Houd de website en social media in de gaten voor meer informatie!