Save the date: Finance Me?! op 10 februari 2020

De wereld is veranderd. Financiering is niet vanzelfsprekend, maar van groot belang. Mogelijkheden zijn vaak onbekend, maar nog steeds aanwezig. Welke kansen en opties zijn er? Het Finance Me?! event geeft antwoord op die vraag. 

Ben jij op zoek naar (innovatie)financiering voor jouw innovatie of bedrijfsidee? Of groeit je bedrijf en zoek je naar nieuwe financieringsmogelijkheden? Na het succes van de eerste editie van Finance Me?! begin dit jaar, organiseren Impuls Zeeland en Dockwize de tweede editie van Finance Me?! op maandag 10 februari 2020. Kom naar het event en ontdek alle mogelijkheden van (innovatie)financiering.

Onder andere fondsmanagers, investeerders, accountants en ervaringsdeskundigen presenteren zich tijdens dit evenement op een financieringsmarkt en lichten de mogelijkheden van verschillende financieringsvormen toe. Daarnaast is het mogelijk om één op één in gesprek te gaan en de mogelijkheden voor jouw bedrijf te bespreken. Een unieke kans, want wanneer vind je al deze partijen bij elkaar?

Informatie Finance Me?!

Waar: Dockwize, Vlissingen
Wanneer: 10 februari 2020
Tijd: 15:00 uur
Toegang: kosteloos, aanmelden verplicht

Meld je hier alvast aan!

finance me 2020 financieringsevent