Minor voor ondernemende studenten nu twee keer per jaar

Dockwize gaat de minor Innovative Entrepreneurship, dé minor voor ondernemende studenten, op HZ University op Applied Scienceswegens succes twee keer per jaar geven. Dat betekent dat op 3 februari 2020 alweer een nieuwe minor van start gaat!

Aanmelden minor

Studenten die nog geen keuze hebben gemaakt voor een minor, of nog willen switchen, kunnen zich nu nog aanmelden voor deze minor via HZ! Check hier alle informatie over de minor Innovative Entrepeneurship.

Word ik ondernemer of niet?

Gedurende dit Engelstalige semester, waaraan ook internationale studenten deelnemen, ontwikkelen studenten kennis en kunde over ondernemerschap, leren zij hoe ze achter de wensen en behoefte van hun klant kunnen komen en hoe ze een onderneming op kunnen starten.Cindy, (mede)verantwoordelijk voor de organisatie van de minor verzameld aan het einde van de minor feedback bij de studenten. “Een half jaar lang werken studenten aan het opzetten van een onderneming of het ontdekken wat het betekent om ondernemer te zijn. Wat deze minor voor veel studenten waardevol maakt is dat het hen uiteindelijk helpt om een besluit te nemen: ‘Wil ik ondernemer worden of niet?’”

Stimuleren ondernemerschap

De minor is onderdeel van de leerlijn student ondernemerschap dat HZ in samenwerking met Dockwize heeft ontwikkeld. Een unieke samenwerking en waardevol traject dat studenten in staat stelt zich gedurende hun studie (2e, 3e en 4e jaar) te ontwikkelen op het gebied van ondernemerschap en innovatie. De student bootcamp, ook een voorbeeld hiervan, is de start van het Student Company traject dat studenten van diverse opleidingen in hun tweede leerjaar volgen.