Dockwize en StartToGrow zetten in op groei en ondernemerschap

Sinds 2019 werken StartToGrow en Dockwize nauw samen om invulling te geven aan het groeiprogramma van de StartToGrow Academy. Het eerste programma startte op 25 oktober 2019. In een reeks van 6 groeisessies ging een groep van 10 Brabantse ondernemers aan de slag met hun groeiknelpunten om de groei van hun bedrijf te bevorderen. Op 21 februari 2020 was de laatste sessie en presenteerden de ondernemers hun resultaten. "Ik ben blij dat ik hier aan heb meegedaan. Het heeft mij veel nieuwe en mooie inzichten gegeven!", laat één van de deelnemers enthousiast weten. De slotsessie werd afgesloten met een totale beoordeling van 8,5!

groeisessies Dockwize en StartToGrow slotsessie

Laatste groeisessie StartToGrow met deelnemers en coaches van Dockwize en StartToGrow

Verhelderend en inspirerend

En ook Dockwize blikt terug op de resultaten van de groeisessies."Meer dan verwacht", "verhelderd", "inzichten zijn vergroot en geïnspireerd om door te pakken", is een greep uit de feedback die we ontvingen over het voldaan aan de verwachtingen bij de deelnemers. Unaniem zijn zij het er over eens dat het programma hun verwachtingen overtroffen heeft. Eén van hen voorziet ons nog van een mooie aanvulling: "Ik heb de bouwstenen meegekregen om de bruggen tussen de hogere hobbels te bouwen, hier liggen de funderingen nu".  Met een gemiddelde score van een 8,7 voor de expertise en begeleiding sluiten de coaches de groeisessies voldaan af. Dockwize coach Imro Wong: "Het gaf mij veel voldoening te zien dat ze allen in de afgelopen 5 maanden een behoorlijke sprong hebben gemaakt in zowel business groei als in hun persoonlijke ontwikkeling als ondernemer. Daarnaast hebben we mooie inzichten opgehaald die we momenteel aan het verwerken zijn in het Dockwize groeiprogramma dat na de zomer van start gaat."

Over de groeisessies

Veel ondernemers starten vanuit een passie. Wanneer de onderneming groter wordt ontstaat de behoefte om een koers uit te gaan zetten. Het groeiprogramma van de StartToGrow Academy geeft ondernemers tools om antwoord te krijgen op deze vraag en de business verder door te ontwikkelen. Gedurende zes sessies verdeeld over vier maanden gaan ze tijdens de groeisessies met verschillende methodieken aan de slag. Leren door te doen, met elkaar te sparren en meer inzicht te krijgen in de kansen voor jouw onderneming. 

StartToGrow groeisessie 2019

Lees ook: 

 

•••

In het najaar lanceert Dockwize een nieuw groeiprogramma. De bevinden en ervaringen uit de groeisessies met StartToGrow worden gebruikt om het groeiprogramma verder te ontwikkelen. Mkb-bedrijven die hun eerst opzet hebben gerealiseerd, werk hebben voor ca. 5 – 25 medewerkers, maar hun omzet zien afvlakken terwijl ze juist groeiambitie hebben, passen in het profiel voor een deelname aan het nieuwe groeiprogramma. Check dockwize.nl/groeiprogramma voor meer informatie!