Zeeland Financial Matching: Grotere kans op financiering door advies van specialist

Ondernemers met een financieringsbehoefte kunnen de komende drie maanden bij Impuls Zeeland een voucher aanvragen waarin een deel van de kosten voor het inhuren van een (financieel) adviseur worden vergoed. Normaal worden vouchers van Zeeland Financial Matching alleen ingezet voor innovatieve bedrijven, maar deze eis komt komende maanden te vervallen.

Wat is Zeeland Financial Matching?

Zeeland Financial Matching (Zeeland FM) helpt bij het realiseren van financiering. Toegang tot financiering is cruciaal voor mkb bedrijven om innovaties te realiseren en kansen te ontplooien waardoor ze kunnen groeien. Echter door veranderingen in de financieringsmarkt is het voor ondernemers vaak moeilijk om daadwerkelijk aan externe financiering te komen.

Voor wie is het?

Zeeland FM is bedoeld voor innovatieve, startende  en groeiende ondernemers en mkb ondernemers die hun product, dienst, technologie of bedrijfs- en productieprocessen willen vernieuwen.

Wat biedt het?

De hulp van een financieel specialist kan een belangrijke rol spelen bij het krijgen van een financiering. Met een goede weergave van de cijfers en een strategische onderbouwing worden plannen eerder gehonoreerd. Via Zeeland FM kan vijftig procent van de factuur voor financiële begeleiding worden vergoed met een maximum van 5.000 euro, waarmee de kosten van een financieel specialist worden verlaagd.

Ga voor meer informatie naar de website van Impuls Zeeland of download de flyer Zeeland Financial Matching.