Volop digitale ondersteuning voor ondernemers op ikmoetdigitaal.nl

Omdenken, aanpassen en innoveren. Dat is waar deze onzekere tijd om vraagt. Wij helpen jou, als ondernemer, vanuit Dockwize hier graag bij: iedere dag van 09:00 – 17:00 uur zitten onze coaches gereed achter de digitale desk om jouw ondernemersvragen te beantwoorden. Of kijk in de kennisbank, waar we de meeste interessante informatie hebben verzameld over digitalisering en het laatste nieuws rondom de coronacrisis.

Iedere werkdag live chat • 09:00 - 17:00

Van 09:00 - 17:00 uur zitten de business coaches achter de chat om jou mee te denken over vraagstukken die zijn ontstaan door de coronacrisis.

Met welke vragen kun je dan terecht?
 Hoe kan ik nu innoveren op het gebied van digitaal werken en zo mijn business aan de gang houden of boosten?
 Welke mogelijkheden zijn er op het gebied van online en digitaal communiceren en promoten?
 Als ik wil doorontwikkelen, hoe doe ik dat dan nog in extreme tijden zoals deze?

Iedere dinsdag digitaal: juridisch en fiscaal ondernemersspreekuur • 11:00 - 12:00 uur

Iedere dinsdag van 11:00 – 12:00 uur kan je terecht voor al jouw juridisch en fiscale vraagstukken die ontstaan zijn door de coronacrisis. Sauer en Oonk Adviseurs en NotarissenDRV Accountants & Adviseurs en Adriaanse van der Weel advocaten zitten voor je klaar achter de chat. Gratis en voor niets!

Met wat voor soort vragen kan ik terecht tijdens het vragenuur? Denk aan:

  • Mag ik mijn werknemers verplichten thuis te werken?
  • Kan ik uitstel van betaling krijgen voor inkomsten-, vennootschaps-, en/of loon- of omzetbelasting?

Van 11:00 - 12:00 uur is het digitale juridisch en fiscaal vragenuur. Achter de chat zitten advocaat Marcel, belastingadviseur Tom en notaris Cindy. Leg gratis en voor niks jouw vraagstukken voor tijdens het vragenuur. Denk aan vragen als 'Wat zijn mijn rechten als ondernemer wanneer ik een geplande cursus wil annuleren of verzetten?'

Iedere donderdag digitaal: financieel vragenuur • 11:00 - 12:00 uur

Iedere donderdag van 11:00 – 12:00 uur kan je tijdens het gratis digitale vragenuur terecht met al jouw financieringsvragen. Achter de chat zit een financieringsexpert van Impuls Zeeland voor je klaar om jouw financieringsvragen te beantwoorden die, mede door de coronacrisis, zijn ontstaan.

Met wat voor soort vragen kan ik terecht tijdens het vragenuur? Denk aan:

  • Welke financieringsmogelijkheden zijn voor mijn bedrijf ten tijde van de coronacrisis het meest geschikt?
  • Is het handig om in een crisistijd (extra) verplichtingen aan te gaan?

Nieuw : online vragenuur online marketing • 11:00 - 12:00 uur

Het vragenuur wordt uitgebreid met een vragenuur online marketing. Deze zal op woensdag van 11:00 - 12:00 uur plaatsvinden vanaf 15 april.

 

 

•••

ikmoetdigitaal.nl is een initiatief van Dockwize en de Provincie Zeelan en wordt ondersteund door partners uit het netwerk van Dockwize.