100e Zeeuwse ondernemer meldt zich aan voor SOS Dockwize

De 100e Zeeuwse ondernemer heeft zich aangemeld voor SOS Dockwize. SOS Dockwize is een intensief ondersteuningsprogramma waarin ondernemers in Zeeland individueel worden begeleid door een team van experts. Wekelijks starten de ondernemers in groepen met een kickoff van het programma en daarna het vervolg bestaande uit 6 weken (grotendeels) individuele ondersteuning. Het programma helpt de ondernemers niet alleen de coronacrisis door te komen, maar er vooral ook sterker uit te komen!

Alle hens aan dek

Tijdens de kickoff, eerste sessie, wordt o.a. de online software getest en alles gereed gemaakt voor de beginfase van het programma. Hierin wordt gestart met een analyse van de huidige (financiële) situatie van de ondernemer en in de weken die volgen wordt er gewerkt aan een toekomstbestendig plan voor de onderneming. Inmiddels hebben ook al 122 ondernemers SOS check ingevuld op de website. Met deze check krijgen zij direct na het invullen inzicht in de huidige situatie van hun onderneming en aantal praktische tips waar ze alvast mee aan de slag kunnen.

INFOGRAPHIC SOS 13 mei 2020

Aanmelden kan nog steeds!

Aanmelden voor het SOS programma van Dockwize kan nog steeds. Ons doel is om zoveel mogelijk Zeeuwse ondernemers te helpen met een concreet actieplan. Houd ook je hoofd boven water als ondernemer! Tijdens én na de crisis. Ga naar dockwize.nl/sos en doe de SOS check. Of meld je direct gratis aan.

Naar SOS Dockwize

 

•••

SOS Dockwize is mede mogelijk gemaakt door provincie Zeeland, ZLM Verzekeringen, de Zeeuwse Verzekeringen, Impuls Zeeland en Rabobank.