Het SOS programma van Dockwize • Snel Ondernemers Support

Werk aan de toekomstbestendigheid van jouw onderneming 

De Coronacrisis blijft ondernemers keihard raken. Dockwize helpt deze ondernemers en heeft daarom het SOS programma ontwikkeld. SOS staat voor snel ondernemers support waarbij een team van experts met jou als ondernemer aan de slag gaat om niet alleen de crisis te overleven, maar er ook sterker uit te komen!

Over SOS Dockwize

Het SOS programma van Dockwize is een intensief programma waarin Zeeuwse ondernemers individueel worden begeleid door een team van experts. Zij geven de ondernemers in korte tijd inzicht in hun huidige situatie, financiële mogelijkheden, geven concrete handvatten en ideeën om de schade te beperken en bouwen samen met de ondernemers aan een positieve toekomst door middel van een concreet actieplan.

Alles onder één dak

“Wat we van ondernemers vragen is tijd, inzet en de wil om kritisch naar hun bedrijf te kijken”, zegt Matthijs Lugtenburg, directeur van Dockwize. “Wij hebben een team van professionals klaar staan die ieder met hun eigen expertise bijdragen aan een toekomstbestendig plan voor de horecaondernemers. En alles onder een dak, dat maakt het wel zo duidelijk in een tijd waar zoveel initiatieven, regelingen en loketten zijn waar je terecht kunt.”

Ook voor acute hulp

Het programma is geschikt voor zowel ondernemers die nú op zoek zijn naar (acute) ondersteuning om te zorgen dat ze het hoofd boven water kunnen houden, als ondernemers die willen werken aan de toekomstbestendigheid van hun onderneming. 

•••

Lees de ervaringen van enkele SOS deelnemers (vorige editie)!

 

Doe de SOS check dockwize

 

Meld je aan

voor SOS Dockwize en werk aan de toekomstbestendigheid van je bedrijf!

Heb je hierover vragen? Mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

OVER HET PROGRAMMA | DIRECT AANMELDEN |  PERSKIT