BioVoice update: 20 potentiële samenwerkingen!

32 deelnemers aan de BioVoice 2020 challengeronde werden op 15 mei uitgenodigd om uitgebreid (digitaal) kennis te maken met de challenger. Met ondersteuning van de BioVoice coaches bespraken de vragende en aanbiedende partij de voorgestelde oplossingsrichting en stelden ze vast of er een match was.

update biovoice

Inmiddels zijn er 20 potentiële samenwerkingen zijn! Een mooi aantal met een internationaal karakter, er zijn bijvoorbeeld Engelse, Italiaanse, Duitse en Russische deelnemers. Volgende stap zijn de challenge weeks in september. 

Over BioVoice

Het zijn niet persé de grote bedrijven die voorop lopen met innovaties, maar vaak de kleine, de slimme, de wendbare. BioVoice is het business booster programma van REWIN West-Brabant en de Green Chemistry Campus dat deze twee werelden samenbrengt. Het programma biedt kansen voor nieuwe business, in antwoord op innovatievraagstukken van grote(re) bedrijven.

Dockwize is partner van BioVoice en verzorgt diverse programmaonderdelen zoals workshops. 

Meer weten over BioVoice? Check de website!

•••

De initiatiefnemers van BioVoice zijn REWIN, Green Chemistry Campus, de provincie Noord-Brabant en  Rabobank. Dockwize, Impuls Zeeland, Centre of Expertise Biobased Economy en Midpoint Brabant zijn als partner aangesloten voor de uitvoering van het programma. Samen willen wij dat innovatieve ondernemers en talent in de circulaire en biobased economie meer ruimte en stem krijgen. BioVoice is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Regiodeal Midden- en West-Brabant.