Hybride vergaderen bij Dockwize nog optimaler!

Om het vergaderen bij Dockwize nog verder te optimaliseren en hybride vormen (combinatie van fysiek en digitaal aanwezig) beter te faciliteren hebben we nu een geavanceerde vergadercamera beschikbaar. 

hybride vergaderen dockwize vlissingen

Hybride vergaderen met geavanceerde vergadercamera

Met de nieuwe vergadercamera kun je nu nog eenvoudiger videobellen tijdens een (hybride) vergadering of bijeenkomst! Dankzij de vergadercamera, beschikbaar in combinatie met de huur van onze vergaderruimtes, kun je eenvoudig en op een natuurlijk wijze gesprekken voeren met zowel de mensen aanwezig in de ruimte, als de mensen die inbellen vanaf een andere locatie.

De beamforming-microfoon in de videocamera herkent spraak in de ruimte, zorgt er automatisch voor dat luidere en zachtere stemmen van gelijk niveau zijn en onderdrukt ruis. De camerapositie wordt automatisch aangepast en ingezoomd om personen in de ruimte goed in beeld te brengen. In tegenstelling tot stemherkenningssystemen die van persoon tot persoon springen, brengt deze vergadercamera alle gespreksdeelnemers in beeld. Zo zorgt deze technologie voor een duidelijker gesprek en betere samenwerking. De zoomlens zorgt ervoor dat niemand wordt buitengesloten en helpt iedereen er op hun best uit te zien, ongeacht de lichtomstandigheden.

Vergaderen tot 24 personen

Vergaderen met 1,5m afstand kan met grotere groepen op één locatie nog wel eens een uitdaging zijn. Bij Dockwize hebben we ruimte voor max. 24 personen voor een vergadering, bijeenkomst of event, waarbij diverse opstellingen mogelijk zijn. Vraag onze receptie naar de mogelijkheden.

Kosten gebruik vergadercamera

De huur van de vergadercamera is 7,50 euro per uur en 40 euro per dag. 

Naar vergaderruimtes reserveren