De BioVoice challenge weeks gaan al van start

De vakantieperiode betekent meestal dat veel activiteiten stilliggen. Dat geldt niet voor BioVoice! In de meeste challenges zijn de uitdager en de deelnemer met een potentiële oplossing zó enthousiast, dat ze al begonnen zijn met het uitdiepen van het projectvoorstel en het toewerken naar een innovatiecontract. De challenge weeks zijn daarmee stilletjes aan al van start gegaan.

Officieel stond deze intensieve samenwerkingsperiode in september gepland. We moesten hierbij rekeninghouden met aardig wat zaken, zoals coronabeperkingen, een aantal internationale deelnemers en een grote diversiteit aan ondersteuningsbehoeften. Daarom is besloten om de challenge weeks meer digitaal, 1-op-1 en op maat van de benodigde deelnemerssupport te gaan invullen.

Naar innovatiecontracten

Doel van de challenge weeks is dus om samen met de respectievelijke deelnemer en challenger tot een innovatiecontract te komen. Door de maatwerk-aanpak en online coaching kunnen we alle te ondernemen acties flexibel inplannen en in gang zetten. Zo moeten er in bepaalde gevallen NDA’s overeengekomen worden, en willen sommige deelnemers nu al monsters ontvangen en eerste proeven doen. Kortom: we doen de planning en begeleiding in deze BioVoice challenge weeks tailor made, op basis van de wensen en behoeften van de innovatiepartners.

De challenge weeks zullen ook deze ronde weer worden afgerond met een slotevent, dat zal plaatsvinden op vrijdag 2 oktober. Naar alle waarschijnlijkheid wordt dat - met het oog op de bijzondere omstandigheden - een hybride event: deels ‘live’ en deels digitaal.

We houden je op de hoogte!

Dockwize is partner van BioVoice en verzorgt diverse programmaonderdelen zoals workshops. 

Meer weten over BioVoice? Check de website!

•••

De initiatiefnemers van BioVoice zijn REWIN, Green Chemistry Campus, de provincie Noord-Brabant en  Rabobank. Dockwize, Impuls Zeeland, Centre of Expertise Biobased Economy en Midpoint Brabant zijn als partner aangesloten voor de uitvoering van het programma. Samen willen wij dat innovatieve ondernemers en talent in de circulaire en biobased economie meer ruimte en stem krijgen. BioVoice is mede mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van de Regiodeal Midden- en West-Brabant.