Zeeuwind Innovatie Challenge • Vroege Vogel deadline

Let op! Op 1 maart is Vroege Vogel deadline van de Zeeuwind Innovatie Challenge 2021. Lever jij vóór deze datum jouw vernieuwende oplossing in voor hernieuwbare energie? Dan krijg je feedback om jouw aanmelding te verbeteren en de kans om deze verbeterde versie opnieuw in te sturen!

Over de Zeeuwind Innovatie Challenge

Allemaal weten we dat de uitstoot van CO2 omlaag moet en dat de overstap naar duurzame energiebronnen, zoals zon en wind, hier een belangrijke rol in speelt. Doen! Zeggen we dan. Maar het wordt een ander verhaal wanneer dit betekent dat we overal tegen zonne- en windmolenparken aan moeten gaan kijken.

We willen juist niet dat het ten koste gaan van de schoonheid van onze Zeeuwse polders met die kenmerkende mooie vergezichten. Liever zouden duurzame energie-initiatieven zelfs nog een bijdrage moeten leveren aan het Zeeuwse landschap. En dat is precies waar de Zeeuwind Innovatie Challenge 2021 over gaat. 

“Hoe kunnen we gemeenschappen (straten, buurten en dorpen) in Zeeland met behulp van vernieuwende oplossingen stimuleren hernieuwbare energie op te wekken of te gebruiken én helpen een bijdrage te leveren aan het Zeeuwse landschap?”

Heb jij dé oplossing voor dit vraagstuk? Doe dan mee met de Zeeuwind Innovatie Challenge 2021!

Naar de Zeeuwind Innovatie Challenge

Zeeuwind Innovatie Challenge 2021 Dockwize social post vroege vogel deadline