Volle klas ondernemers start aan Kickstart Avondprogramma Dockwize!

Nieuw bij Dockwize is het Kickstart avondprogramma! Normaal zijn de sessies op locatie bij Dockwize en overdag. Juist voor ondernemers met weinig tijd, of andere verplichtingen overdag, lanceert Dockwize een online avondprogramma. Op 27 januari is deze volle klas ondernemers gestart met de eerste editie van het programma in deze vorm.

 
Foto KS8


De komende weken werken zij, online en in de avonduren hun idee uit tot een product of dienst waar markt voor is. Ze komen er achter wat wel werkt en wat niet werkt door de toetsen en onderzoeken. Tijdens het programma gebruiken ze die inzichten om hun idee bij te sturen tot een eerste business model. Na 12 weken hebben ze inzichtelijk of hun idee aansluit bij de behoefte van de doelgroep en weten ze hoe ze aan hun eerste klanten komen.

Doe jij de volgende ronde mee?

Het Kickstart avondprogramma is een pilot. Op basis van ervaringen van de ondernemers uit het huidige programma, gaan we bekijken of we het programma vervolg krijgt in de avonduren. Voorlopig vindt het volgende Kickstartprogramma, dat start op 6 oktober 2021, overdag plaats.

Wil jij zeker zijn van een plekje in de volgende ronde (6 oktober 2021) van het Kickstartprogramma?