Zeeland Business nieuwe partner Dockwize

Zeeland Business is één van de nieuwe partners van Dockwize. Met dit partnership verbinden we Zeeuwse netwerken aan elkaar om kennis en ervaring te delen en geven op deze manier een boost aan het mkb in Zeeland.

Zodra het weer mogelijk is de ondernemerslunch op dinsdag te hervatten zal een van de eerste edities worden gesponsord door Zeeland Business. 

Tim van den Berg: “Zeeland Business richt zich met haar ondernemerscommunity en producten en diensten op het ondersteunen in bedrijfsgroei en zichtbaar maken van ondernemers bij hun doelgroep. Dockwize is als innovatie hub de partij die bedrijven helpt naar de volgende stap in hun bedrijf. Of het nu gaat om een bedrijf op te starten of te helpen groeien. Beide partijen streven een sterke Zeeuwse economie na en kunnen via de partnerschap samen helpen om de doelstellingen bij ondernemers te bewerkstelligen. De samenwerking met Dockwize is niet iets nieuws, wij werken al jaren samen. Zo organiseren wij eenmaal per jaar een Zeeuwse Startersdag op locatie bij Dockwize en delen we interessante content, zoals SOS en groeiprogramma’s binnen ons netwerk. Met een officiële partnerschap willen we deze samenwerking verder bekrachtigen en versterken.”

Onlangs overhandigde Matthijs digitaal het Dockwize partnerbordje aan Tim van den Berg, directeur Zeeland Business: 

Voor meer informatie, check: https://www.zeelandbusiness.nl/

•••

Check hier alles over partners van dé innovatiehub van Zeeland. Ook partner worden? Lees dan hier meer info!