Zeeuwind Challenge: overtuig de jury!

Het is een algemeen bekend probleem; de CO2 uitstoot is te hoog. De overstap naar duurzame energiebronnen (zon/wind/water/bodem) lijkt hiervoor de oplossing te zijn. Maar hoe kunnen we overstappen op deze energiebronnen zónder daarbij de schoonheid van het Zeeuwse landschap te verliezen?

Zeeuwind en Dockwize bundelen hun krachten in de zoektocht naar innovatieve oplossingen voor dit vraagstuk in de Zeeuwind Innovatie Challenge 2021. Jo-Annes de Bat, jurylid van de Zeeuwind Innovatie Challenge 2021, daagt je uit om jouw oplossing in te dienen! Check zijn videoboodschap:

Meld je voor 25 maart aan!

Ben je enthousiast geworden en heb jij dé oplossing? Doe dan mee met de Zeeuwind Innovatie Challenge 2021! Klik hier voor meer informatie en meld je aan. Het maakt niet uit of je of je nu een startende ondernemer, student, mkb’er of bewoner bent.

Aanmelden voor de Zeeuwind Innovatie Challenge 2021 kan tot donderdag 25 maart.

Tip: De vroege vogels onder ons, die zich aanmelden voor 1 maart, krijgen feedback tijdens een digitale sessie met experts vanuit Dockwize en Outside Inc. Op basis van deze feedback kunnen zij hun plannen nog verbeteren voor de definitieve deadline van 25 maart.