Dockwize heeft een nieuwe directeur!

Een tijdje geleden kondigden we het al aan: directeur van Dockwize Matthijs Lugtenburg, gaat een nieuwe uitdaging aan als zelfstandig ondernemer. Vandaag kunnen we bekendmaken dat hij het stokje zal doorgeven aan Marlon Baarends. 

Marlon is voor veel mensen in het netwerk geen onbekende. Ze is al zo’n 9 jaar actief in het Zeeuwse innovatie-ecosysteem. Eerst vanuit verschillende rollen bij HZ University of Applied Sciences en sinds bijna 3 jaar als manager van de programma’s van Dockwize, waarin zij met het programmateam de verschillende programmalijnen opgezet en ontwikkeld heeft.

Passie, expertise en inzet

“Ik ben erg blij dat ik de kans krijg om in deze rol door te bouwen aan het innovatie ecosysteem van Zeeland. Er liggen nog zo veel kansen om het innovatievliegwiel op gang te brengen en de unieke kracht van Zeeland te benutten.” zegt Marlon over haar benoeming. “Samen met het team en de bruisende Dockwize community werken we aan het stimuleren van innovatie, groei en ondernemerschap in Zeeland. Het succes van Dockwize is voor een groot deel te danken aan de passie, expertise en inzet van de Dockwize mensen. Hierop is het fundament gebouwd. Op dit fundament gaan we verder bouwen om nog meer impact te kunnen maken voor Zeeuwse ondernemers”

Bekijk hier de videoboodschap van Marlon:

Komende periode gebruiken Matthijs en Marlon om de overdracht geleidelijk plaats te laten vinden.

 

•••

 

Matthijs liet in januari 2020 weten dat hij begint aan zijn ondernemersavontuur bij AddVision.