Heb je ons gespot bij de Startersdag?

Tof dat je er was en welkom bij Dockwize!

We zijn er voor degene die vernieuwt. Voor wie uitziet naar een volgende stap. Veranderen zie je als de basis voor groei en innovatie het bestaansrecht naar de toekomst. Klaar voor de economie van morgen. Een Zeeuwse economie, want innoveren doe je samen.

Als je met één van onze medewerkers hebt gesproken, heb je als het goed is een toffe goodiebag ontvangen met onder andere vouchers voor onze gratis activiteiten die jou als ondernemer gaan helpen bij het starten. Maar geen zorgen - als je geen goodiebag hebt ontvangen, ben je natuurlijk ook meer dan welkom bij onze activiteiten.

Wij helpen je aan een vliegende start van je eigen bedrijf met onze kickstarter!

Tijdens de Kickstart van Dockwize werk je in 13 weken toe van eerste ideeën naar een product of dienst waar vraag naar is uit de markt. Je komt er achter wat wel werkt en wat niet werkt door de toetsen en onderzoeken. Tijdens het programma gebruik je die inzichten om jouw idee bij te sturen tot een eerste business model. Na 13 weken heb jij inzichtelijk of jouw idee aansluit bij de behoefte van jouw doelgroep en weet je hoe je aan jouw eerste klanten komt.

Klink dat interessant?

Wil jij netwerken, kennis uitwisselen en gratis lunchen? Kom langs bij onze gratis netwerklunch: de Eat & Meet. Hier komen wekelijks starters, gevestigde ondernemers, adviseurs, ZZP’ers en studenten naar toe om te netwerken.Tijdens de Eat, Meet & Match matchen wij jou met een aantal leuke en voor jou interessante ondernemers/professionals. Zo leer je altijd nieuwe mensen kennen en hoef je niet zelf op iemand af te stappen.

Wist je dat je ook je kantoor bij Dockwize kan vestigen?

De voordelen?

  • Korte huurperiodes en de mogelijkheid tot gemakkelijk inkrimpen en opschalen – dat aansluit bij de groei van jouw bedrijf;
  • Bemande receptie met pakketservice;
  • Vergaderen in eigentijdse vergaderruimtes;
  • Gratis WiFi en/of een betaalde vaste glasvezelverbinding;
  • Gratis koffie en thee;
  • Gratis lidmaatschap Dockwize Community;
  • Gratis ondernemerslunch op dinsdagmiddag.

Nieuwsgierig geworden?