Ondernemersontbijt over energiecrisis

Op maandag 23 januari vond het tweede mkb energieontbijt plaats in Vlissingen. Het event werd georganiseerd door Provincie Zeeland, VNO-NCW en Dockwize. Ruim 60 ondernemers bezochten het event. Ervaringen, tips en initiatieven rondom de uitdagingen, die ondernemers ervaren met betrekking tot de hoge energieprijzen, werden gedeeld.


Gedeputeerde Jo-Annes de Bat ging in gesprek met de ondernemers. Wat zijn de vragen, waar zitten zorgen? Maar ook: wat kunnen we bieden. Sem Stroosnijder (Projectmanager Milieu en Duurzaamheid bij VNO-NCW), John Heijnsdijk (Directeur Grootzakelijk Rabobank Zuid West Nederland) en Marina Geeldhoed (Manager Sales, Delta Energie) deelden ook hun kennis en visie op de energiecrisis. Dockwize businesscoach Imro Wong gaf toelichting op het SOS-programma, waarbij directe en persoonlijke ondersteuning aan ondernemers wordt geboden. 

We blikken terug op een waardevol ontbijt en willen alle ondernemers en betrokken partijen bedanken voor hun komst. 

SOS Energieontbijt 2

•••

SOS-Programma Dockwize
Ervaar jij als ondernemer problemen door de torenhoge energieprijzen? Werk aan de toekomstbestendigheid en weerbaarheid van jouw onderneming met de derde editie van het SOS-programma. Het SOS-programma is gratis en word mede mogelijk gemaakt door Provincie Zeeland en partners uit het bedrijfsleven. 

Check SOS Dockwize voor meer informatie, of neem contact op met Cindy Cats via:
+31 (0)6 51 51 97 47 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.