Staatssecretaris Mona Keijzer bezoekt financieringsevent ‘Finance Me?!’

Staatssecretaris Mona Keijzer (Economische Zaken) heeft bij Dockwize een cheque van 6,5 miljoen euro ondertekend t.b.v. het Zeeuws Participatiefonds, een innovatiefonds voor bedrijven.

"Dat wat ik vandaag bij drie bedrijven heb gezien, ondersteunt het goede gevoel zeker." Aldus de staatssecretaris over haar werkbezoek aan Zeeuwse bedrijven Seafarm, Demacq Recycling en HemCell Bioplastics.

De ondertekening vond plaats tijdens het Finance Me?! event bij Dockwize, dat met ca. 220 deelnemers en 27 standhouders het grootste financieringsevent van Zeeland is. Diverse vormen en mogelijkheden van (innovatie)financiering werden gepresenteerd tijdens een financieringsmarkt. Het event was bedoeld voor (zelfstandig) ondernemers en bedrijven die (innovatie)financiering zoeken.

Onder andere fondsmanagers, financiers, investeerders, accountants, accountmanagers en ervaringsdeskundigen presenteerden zich tijdens dit evenement en lichtten de mogelijkheden van verschillende financieringsvormen toe. Daarnaast was het als deelnemer mogelijk om één op één in gesprek te gaan met deze experts. Een unieke mogelijkheid voor ondernemers, want wanneer zijn al deze partijen bij elkaar te vinden?

"Ik wist niet dat er zoveel te vinden was op het gebied van financiering." Aldus een ondernemer die de financieringsmarkt bezocht.

De media besteedde uitgebreid aandacht aan het bezoek van de staatssecretaris en het financieringsevent.