Eat, Meet & Learn

Iedere dinsdag netwerken en lunchen, van 12.00 tot 13.00 uur

Wil jij lekker gratis lunchen en tegelijkertijd iets leren? Tijdens de Eat, Meet & Learn op elke laatste dinsdag van de maand zorgen wij namelijk voor een toffe spreker*. Tijdens de Eat, Meet & Learn van 24 januari leer je van Vera Tromp over LinkedIn. 

Vera Tromp van Vevice Communicatie

Vera Tromp van Vevice Communicatie zal tijdens onze Eat, Meet & Learn op 24 januari je alles vertellen over LinkedIn. Vera is een expert op het gebied van LinkedIn en heeft al talloze ondernemers geholpen om het maximale uit dit platform te halen. Ze zal tips en trucs delen over hoe je je LinkedIn-profiel kunt optimaliseren, hoe je effectief gebruik kunt maken van de verschillende functies en hoe je jouw bedrijf kunt presenteren aan potentiële klanten en partners. Mis deze kans niet, ontmoet Vera en haal alles uit jouw LinkedIn profiel!

Meld je nu aan

 

•••

 

Over de Eat & Meet netwerklunches

Elke dinsdag staat de lunch bij Dockwize in het teken van netwerken en kennis delen! Deze Eat & Meet sessies vinden wekelijks plaats en iedere ondernemer, professional en student is welkom. Om nog meer waarde te halen uit dit uurtje lunchen en netwerken, staat de laatste dinsdag van de maand in het teken van kennis delen tijdens de Eat, Meet & Learn.

Eat & Meet - elke dinsdag tussen 12:00 - 13:00 (vrije inloop)

De netwerklunch zoals je hem van Dockwize kent: gratis en zonder aanmelden kun je aansluiten tussen 12:00 en 13:00 uur.

Eat, Meet & Learn - iedere laatste dinsdag van de maand (aanmelden vereist)

Tijdens dit netwerkmoment geniet je niet alleen van een lekkere gratis lunch met andere ondernemers, maar doe je ook nog eens een boel waardevolle kennis op! Wij zorgen elke maand voor een inspirerende spreker.

De lunch wordt verzorgd door Brasserie Lumen en is helemaal gratis.

 

•••

 

Word sponsor van de Eat & Meet

Door een Eat & Meet te sponsoren, steun je Dockwize en draag je bij aan het stimuleren van innovatie en ondernemerschap. Check hier de voordelen van de sponsorlunch!

Card image cap

Details

Geniet tijdens de Eat, Meet & Learn van een lekkere lunch en doe ook nog een hoop kennis op. Vera Tromp van Vevice Communication vertelt je alles over LinkedIn!