Eat, Meet & Learn

Iedere dinsdag netwerken en lunchen, van 12.00 tot 13.00 uur

Wil jij lekker gratis lunchen en tegelijkertijd iets leren? Tijdens de Eat, Meet & Learn op elke laatste dinsdag van de maand zorgen wij namelijk voor een toffe spreker. Tijdens de Eat, Meet & Learn op 27 juni gaat Karin Bustraan van Humanity in Business je alles vertellen over timemanagement voor ondernemers.

Grip op je mail: utopie of werkelijkheid?

Je mist overzicht en regie. Je bent te veel bezig met randzaken en te weinig met je kerntaken. Aan het einde van de dag heb je een onvoldaan gevoel. Kortom: je wordt geleefd door de waan van de dag en je loopt achter de feiten aan. Hoe creëer jij weer overzicht en regie in je werk?

Rust en ruimte in je hoofd
In deze sessie leer je wat het effect is van jezelf in de basis organiseren: je mailbox. Als je grip hebt op je mailbox, krijg je grip op je werk. Dit geeft rust en ruimte in je hoofd, waardoor je weer ruimte hebt voor creativiteit. Creativiteit heb je de hele dag door nodig, al was het alleen maar om keuzes te maken. Jouw kiesbrein wil fit zijn! 

Resultaat?
Je krijgt inzicht in je eigen werkpatronen en je leert van collega’s. De sessie zit boordevol praktische en bruikbare tips waar je direct mee aan de slag kunt. De sessie wordt begeleid door Karin Bustraan, Humanity in Business. Karin heeft een natuurlijk talent om structuren in werkpatronen te herkennen en deze om te buigen naar slimmer werken. Met een heldere communicatie neemt ze je mee in slimmer werken. Het belooft een interactieve, inspirerende en leerzame sessie te worden! 

Kan jij rust in je hoofd gebruiken, meld je dan snel aan!

Meld je nu aan

 

•••

Over de Eat & Meet netwerklunches

Elke dinsdag staat de lunch bij Dockwize in het teken van netwerken en kennis delen! Deze Eat & Meet sessies vinden wekelijks plaats en iedere ondernemer, professional en student is welkom. Om nog meer waarde te halen uit dit uurtje lunchen en netwerken, staat de laatste dinsdag van de maand in het teken van kennis delen tijdens de Eat, Meet & Learn.

Eat & Meet - elke dinsdag tussen 12:00 - 13:00 (vrije inloop)

De netwerklunch zoals je hem van Dockwize kent: gratis en zonder aanmelden kun je aansluiten tussen 12:00 en 13:00 uur.

Eat, Meet & Learn - iedere laatste dinsdag van de maand (aanmelden vereist)

Tijdens dit netwerkmoment geniet je niet alleen van een lekkere gratis lunch met andere ondernemers, maar doe je ook nog eens een boel waardevolle kennis op! Wij zorgen elke maand voor een inspirerende spreker.

Let op: vanwege Pinksterweekend is er in mei geen Eat, Meet & Learn.

De lunch wordt verzorgd door Brasserie Lumen en is helemaal gratis.

 

•••

 

Word sponsor van de Eat & Meet

Door een Eat & Meet te sponsoren, steun je Dockwize en draag je bij aan het stimuleren van innovatie en ondernemerschap. Check hier de voordelen van de sponsorlunch!

Card image cap

Details

Tijdens de Eat, Meet & Learn op 27 juni gaat Karin Bustraan je alles vertellen over timemanagement voor ondernemers. Ben jij erbij?