Digitaal Doen Zeeland

Ondernemersdilemma's

Loop jij als ondernemer tegen uitdagingen aan?

Denk aan zaken zoals personeel, klanten, interne organisatie, concurrentie of slimme inkoop. We begrijpen dat je iets nodig hebt om jouw bedrijf verder te brengen, iets dat jouw specifieke ondernemersdilemma oplost.

Digitalisering is het antwoord.
Goed nieuws! Door digitalisering creëer je omstandigheden die leiden tot tevreden klanten en medewerkers. Bovendien bespaart het energie, vermindert afval, verlaagt kosten en verhoogt de omzet. Met dezelfde mensen kun je nu meer doen, in minder tijd en voor minder geld, terwijl je het milieu spaart.

Het is tijd om aan de slag te gaan
Ontdek in vier inspirerende workshops wat digitalisering voor jouw onderneming kan betekenen. Ervaar persoonlijke begeleiding van ervaren businesscoaches, laat je inspireren door collega-ondernemers en verruim je blik op het speelveld in jouw branche. Aan het einde van deze workshop reeks heb je een stevig basisplan gereed waarmee je direct aan de slag kunt.


Hier is een overzicht van de vier workshops:


Workshop 1 – Klant & Markt

Ontdek de voordelen van digitalisering bij het aantrekken, binden, bedienen en boeien van klanten.

Workshop 2 – Interne Organisatie

Leer hoe digitalisering kan bijdragen aan het efficiënt produceren van producten en diensten, met tevreden klanten, medewerkers, leveranciers en een gelukkige ondernemer als resultaat.

Workshop 3 – Toelevering en Ondersteuning

Kijk hoe digitalisering kan zorgen voor een efficiënte aanvoer van grondstoffen en benodigdheden, zodat je meteen aan de slag kunt.

Workshop 4  – Ketensamenwerking en Digitaal Plan
Welke voordelen en kenmerken heeft digitalisering in verdere ketensamenwerking, zodat het bij elkaar brengen van leverancier, producent en klant meerwaarde heeft? En wat uit de vier sessies ga je aanpakken?
 

Praktische informatie

De vier workshops worden gegeven bij diverse gemeenten op locatie. In overleg met de gemeente spreken we een dagdeel af (ochtend, middag of avond). Elke sessie volgt dezelfde structuur:

  • Introductie

  • Aan de slag 1: Jouw situatie in kaart brengen, met focus op knelpunten

  • Inspiratie + gastspreker: Voorbeelden die je aan het denken zetten

  • Aan de slag 2: Identificeer de praktische voordelen van digitalisering voor jou en maak je eerste keuzes

  • Samenvatting & Afsluiting

Workshops vergoed door Provincie Zeeland
Belangrijk om te weten is dat de workshops worden gesponsord door de Provincie Zeeland en worden aangeboden door Digitaal Doen Zeeland en Dockwize. De workshop reeks heeft een waarde van €975 euro, maar de Provincie Zeeland draagt de kosten. We verwachten een actieve deelname, waarbij je jouw eigen situatie in kaart brengt en de voordelen van digitalisering onderzoekt.

Klaar om je in te schrijven?
Dat kan eenvoudig via onderstaand formulier

 

Heb je nog vragen?

Neem contact op met programmacoördinator Cindy Cats van Dockwize. Ze staat klaar om al je vragen te beantwoorden!
Bel +31 (0)6 51 51 97 47 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Card image cap

Details

Loop jij als ondernemer tegen uitdagingen aan? Denk aan zaken zoals personeel, klanten, interne organisatie, concurrentie of slimme inkoop. We begrijpen dat je iets nodig hebt om jouw bedrijf verder te brengen, iets dat jouw specifieke ondernemersdilemma oplost.

  • 26 september

Gratis (t.w.v. €975,-) Inschrijven

Partners