Digitaal Doen Zeeland

Ondernemersdilemma's

Tegen welk dilemma loop jij aan als ondernemer? 
Wellicht sta jij, net zoals talloze mkb-ondernemers in Zeeland, voor diverse dilemma's. Moet je kiezen voor concurrentie of samenwerking? Meer personeel aannemen of gebruikmaken van slimme technologie? Milieubewustzijn of winstmaximalisatie? En is het verstandig om op dit moment te investeren in groene energie, of is het beter om dit uit te stellen? Bij Digitaal Doen Zeeland ontdek je hoe digitalisering een oplossing kan bieden voor jouw ondernemingsvraagstukken. 

Business Begeleiding 
Ontdek in 4 gratis workshops van Digitaal Doen Zeeland (t.w.v. €975,-) wat digitalisering voor jouw dilemma’s kan betekenen. Of je nu worstelt met de vraag hoe je jouw producten en diensten digitaal kunt aanbieden, of dat je graag robots wilt inzetten in je productieproces, Digitaal Doen Zeeland is het antwoord. Krijg 1-op-1 begeleiding van ervaren businesscoaches en laat je inspireren door andere ondernemers. De eerste groep start op dinsdag 26 september. 

Meld je aan en wij nemen contact met je op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen!  

Aanmelden

Deze ondernemers gingen al aan de slag met hun dilemma!  

Over Digitaal Doen Zeeland  
Bij Dockwize zijn we er trots op om samen te werken met Digitaal Doen Zeeland, een platform dat Zeeuwse ondernemers helpt hun producten, diensten en processen te digitaliseren met een toegankelijk, begrijpelijk en haalbaar programma. Digitaal Doen Zeeland is opgezet door Impuls Zeeland en Dockwize, in samenwerking met de Provincie Zeeland. Het initiatief is mede mogelijk gemaakt door de MKB deal van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Dit illustreert onze gedeelde inzet om de concurrentiekracht te behouden en schaalvoordelen beter te benutten in Zeeland, door te focussen op digitalisering, skills-ontwikkeling en innovatiestimulering. 

Het platform biedt niet alleen een schat aan kennis en een uitgebreid netwerk van specialisten, maar ook inspiratie om op een andere manier naar je bedrijf te kijken. Door middel van verhalen, tips, kennis en evenementen, geeft Digitaal Doen Zeeland jou de praktische tools om aan de slag te gaan met digitalisering. 

Maak werk van je dilemma! 
Meld je aan en wij nemen contact met je op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. 

 

Eerst meer weten? 
Neem dan contact op met programmacoördinator Cindy Cats van Dockwize, zij denkt mee hoe jij de volgende stap kunt maken als ondernemer. 
Bel +31 (0)6 51 51 97 47 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.  

Card image cap

Details

Ontdek in 4 gratis workshops van Digitaal Doen Zeeland (t.w.v. €975,-) wat digitalisering voor jouw ondernemersdilemma’s kan betekenen.

  • 26 september

Gratis (t.w.v. €975,-) Inschrijven

Partners