Eat, Meet & Match

Iedere dinsdag netwerken en lunchen, van 12.00 tot 13.00 uur

De Eat, Meet & Match is hét netwerkmoment waarbij wij voor de match zorgen! De Eat, Meet & Match is elke 2e en 3e dinsdag van de maand. Aanmelden is niet nodig, je wordt aan de deur gematcht! Zien we je dan?

Wil jij netwerken, kennis uitwisselen en gratis lunchen? De netwerklunch heeft een nieuwe naam: de Eat & Meet. Hier komen wekelijks starters, gevestigde ondernemers, adviseurs, ZZP’ers en studenten naar toe om te netwerken.Tijdens de Eat, Meet & Match matchen wij jou met een aantal leuke en voor jou interessante ondernemers/professionals. Zo leer je altijd nieuwe mensen kennen en hoef je niet zelf op iemand af te stappen. Meld je nu aan voor de Eat, Meet & Match sessies voor de komende weken. Aanmelden is niet nodig, je wordt aan de deur gematcht! Zien we je dan?

Let op: Dockwize volgt de regels van het RIVM. 

•••

Eat & Meet sessies zijn de netwerklunches van Dockwize zoals je ze kent, maar dan in een nieuw jasje. We hebben nu ook een match en kenniselementen toegevoegd, zodat je er elke dinsdag echt iets uit haalt! Hoe dat werkt, lees je hieronder:

Wat gaan we doen?

Eat & Meet - 1e dinsdag van de maand (vrije inloop)
De netwerklunch zoals je hem van Dockwize kent: gratis en zonder aanmelden kun je aansluiten tussen 12.00 en 13.00 uur. 

Eat, Meet & Match - 2e en 3e dinsdag van de maand (vrije inloop)
Tijdens deze netwerklunches matchen wij jou aan andere ondernemers/professionals, zo vergroot je gegarandeerd je netwerk.

Eat, Meet & Learn - laatste dinsdag van de maand (aanmelden vereist)
Tijdens dit netwerkmoment geniet je niet alleen van een lekkere gratis lunch met andere ondernemers, maar doe je ook nog eens een boel waardevolle kennis op! Wij zorgen elke maand voor een inspirerende spreker.
Let op: Aanmelden vooraf is vereist, de lunch is uiteraard gratis! 

Iedereen die wil netwerken en kennis delen is welkom. De lunch is gericht op het delen van kennis en expertise, het verbreden van het eigen netwerk en het aangaan van nieuwe samenwerkingen. 

•••

Word sponsor van de Eat & Meet

Door een Eat & Meet te sponsoren, steun je Dockwize en draag je bij aan het stimuleren van innovatie en ondernemerschap. Check hier de voordelen van de sponsorlunch!

Card image cap

Details

De Eat, Meet & Match is hét netwerkmoment waarbij wij voor de match zorgen! De Eat, Meet & Match is elke 2e en 3e dinsdag van de maand.